Connect with us
Sfatul săptămânii 3 - 9 iunie 2019. 3 zodii își găsesc într-un final calea

Știri

Sfatul săptămânii 3 – 9 iunie 2019. 3 zodii își găsesc într-un final calea

Citește sfatul săptămânii 3 – 9 iunie 2019 și află de ce trebuie să te ferești în această perioadă. Nu e una tocmai ușoară, însă tot răul va fi spre bine până la urmă. 

Sfatul săptămânii 3 – 9 iunie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Ai la dispoziție 7 zile în care poți demonstra că ai dreptate fără să faci mare tam-tam. Ești pus în fața unor situații noi din punct de vedere profesional. Zile norocoase: marți, miercuri și duminică.

TAUR: Lasă problemele prietenilor în grija lor și nu te mai implica în tot felul de discuții. Este timpul să faci pace cu tine însuți înainte de a face pace între cei care se ceartă în preajma ta. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

Citește și: Horoscop iunie 2019 Minerva – Luna nouă în Gemeni aduce schimbări majore zodiilor

GEMENI: Tratează-i pe cei din jur cu respectul cuvenit. Lasă lucrurile care te diferențiază de cei din jur și fii consecvent în exprimarea opiniilor tale. Zile norocoase: marți, vineri și sâmbătă.

RAC: Reiei tot felul de teme care nu au legătură cu profesia ta. Poate că este cazul să îți recunoști limitele. Zile norocoase: miercuri, vineri și duminică.

Horoscop săptămânal Voropchievici iunie:

LEU: Te distrezi pe seama boacănelor prietenilor tăi. Ce te amuză acum te-ar putea provoca pe parcurs. Nu râde de eșecul altora. Zile norocoase: marți, miercuri și joi.

FECIOARĂ: Tu știi cel mai bine ce e de făcut pentru binele tău. Orice decizie iei, e bine să fie în concordanță cu principiile și sentimentele tale din prezent. Zile norocoase: joi și vineri.

BALANȚĂ: Nu ai de ales decât să recunoști starea lucrurilor așa cum este ea. Zile norocoase: miercuri, vineri și duminică.

Scorpionii o face pe ignoranții

SCORPION: Nu uita că oricât de ignorant ai părea, tu știi foarte bine ce ai de făcut. Lasă aerul acesta de mister. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

SĂGETĂTOR: Roagă-te de oamenii pricepuți să te ajute. Apelează doar la persoanele în care ai încredere din punct de vedere profesional. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

CAPRICORN: Cine știe ce e în sufletul tău nu te critică pentru orice. E bine să te înconjori de oameni cu coloană vertebrală. Zile norocoase: joi și vineri.

VĂRSĂTOR: Rupe-te de trecut și încearcă să revii în prezent. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

PEȘTI: Nu uita de unde ai pornit și arată-le celor din jur că nu ți s-a urcat succesul la cap. Zile norocoase: marți, miercuri și duminică.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top