Connect with us
Sfatul săptămânii 5 - 11 august 2019. Zodiile care află adevăruri ce le schimbă viața

Știri

Sfatul săptămânii 5 – 11 august 2019. Zodiile care află adevăruri ce le schimbă viața

Află din sfatul săptămânii 5 – 11 august care sunt principalele provocări până duminică și care sunt zilele tale cele mai norocoase.

Sfatul săptămânii 5 – 11 august 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: E o săptămână care poate fi caracterizată cu un singur cuvânt: DISTRACȚIE! Profită din plin de cele 7 zile. Toate sunt norocoase pentru tine.

TAUR: Munca își pune amprenta asupra stării tale psihice. Cere o pauză, ia-ți o vacanță. E timpul să te deconectezi puțin. Zile norocoase: miercuri și joi.

GEMENI: Fă-ți timp și pentru prieteni și nu te mai închide în tine când ai o problemă. Vorbește despre ce te apasă. Zile norocoase: vineri și duminică.

RAC: Ai multe îndoieli asupra unor sentimente pe care le nutrești față de un apropiat. E timpul să clarifici ce simți, de fapt. Zile norocoase nu prea sunt cu excepția zilei de joi.

LEU: Iese la iveală Leul din tine și te face mândru să știi că nimic nu te poate doborî. Arată celor din jur care sunt calitățile tale majore. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

FECIOARĂ: Săptămâna aceasta faci descoperiri noi, afli câteva informații, adevăruri pe care le bănuiai dar nu la adevărata lor dimensiune. Aceste lucruri îți schimbă viața în bine. Zile norocoase: luni, miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Trebuie să scapi de un sentiment de culpă, ca și cum ai fi participat la ceva imoral, deși tu doar ai făcut lucrurile cum ai crezut de cuviință, fără vreo intenție ascunsă. Zile norocoase: vineri, sâmbătă și duminică.

SCORPION: Plutești de fericire și te bucuri foarte tare de felul în care ți s-a schimbat viața în câteva secunde. Continuă pe drumul început. Zile norocoase: vineri și duminică.

SĂGETĂTOR: Îți revii cu banii săptămâna asta. Ai grijă cum faci anumite schimbări în casă. Nu îi cheltui pe toți. Zile norocoase: joi, vineri și duminică.

CAPRICORN: Ritmul muzicii te trezește din orice amorțeală, așa că bucură-te de aceste zile frumoase de vară. Zile norocoase: luni, miercuri și vineri.

VĂRSĂTOR: Descoperi și tu câteva lucruri care ți s-au ascuns. Unele adevăruri te motivează să faci un pas radical. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

VINERI: Te pricepi la multe lucruri, iar oamenii din jur vor vedea o altă față pe care doar tu o știai. Zile norocoase: marți și duminică.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top