Connect with us
Sfatul săptămânii 8 - 14 aprilie 2019 pentru fiecare zodie. De ce plâng Scorpionii

Știri

Sfatul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019 pentru fiecare zodie. De ce plâng Scorpionii

Citește sfatul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019 pentru zodia ta. Perioada aceasta se anunță destul de complicată pentru mulți nativi.

Sfatul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai nevoie de câteva zile de liniște căci te pregătești de o mare revoluție profesională. Zile favorabile: luni, miercuri și sâmbătă.

TAUR: Nu căuta probleme acolo unde nu sunt. Trebuie să faci față unor provocări uriașe la serviciu. Zile favorabile: marți, joi și duminică.

Citește aici: Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

GEMENI: Lasă în cârca celorlalți aspectele care nu te favorizează sau pentru care nu trebuie tu să răspunzi. Zile favorabile: marți, miercuri și vineri.

RAC: La tine este cheia succesului, așa că folosește-o cu inteligență. Nu te uita în trecut dacă vrei să schimbi ceva în viitor. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

LEU: Ai de-a face cu tot felul de oameni pestriți și te încântă această coloratură la locul de muncă. Preia din energia lor benefică. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

FECIOARĂ: Dacă nu te încântă anumite lucruri despre care afli și care te privesc, rupe orice legătură toxică. Zile favorabiel: marți, joi și sâmbătă.

BALANȚĂ: Cine știe ce e în sufletul tău știe cum să se poarte cu tine. Să nu ai pretenții de la oamenii care nu văd dincolo de carcasă. Zile favorabile: miercuri, vineri și duminică.

SCORPION: Lacrimile tale vin dintr-o frustrare nerezolvată. Ai grijă cum te manifești azi. Zile favorabile: marți și vineri.

SĂGETĂTOR: Ești alergic la minciună, iar cei din jur își vor da seama de asta azi. Ai grijă cu cine te cerți. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

CAPRICORN: Nu căuta în sertarele închise ale sufletului sentimente pe care să le folosești în vreun șantaj emoțional. Zile favorabile: joi și sâmbătă.

VĂRSĂTOR: Ai la dispoziție o serie de oportunități de a-ți schimba viața în bine, așa că profită de ele. Zile favorabile: luni și sâmbătă.

PEȘTI: Nimeni nu te poate judeca pentru lucrurile despre care doar opinezi. Impune-te în fața celorlalți. Zile favorabile: marți, joi și duminică.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top