Connect with us
Sfatul zilei 23 februarie 2020 - Leii trebuie să pun piciorul în prag

Știri

Sfatul zilei 23 februarie 2020 – Leii trebuie să pun piciorul în prag

Sfatul zilei revine pe HUFF.ro, a fost prima rubrică de acest gen începută pe site-ul Revista TEO acum mai bine de 5 ani. Modelul a fost preluat și de alte site-uri, dar  cum noi suntem specialiși relansăm de astăzi rubrica voastra preferată.

Sfatul zilei 23 februarie

Berbec

Berbecii se află pe val în această perioadă și au mare noroc la bani, sfatul zilei este să aibă grijă la cheltuieli. Sunt mână largă și asta îi poate face să ajungă la fundul sacului.

Taur

Oboseala își face simțită prezenta, iar asta nu este deloc bine. Aveți prostul obicei să vă extenuați și să uitați să vă odihniți. Mereu aveți senzația că mai aveți ceva de făcut, de aranjat. Sfatul zilei pentru voi este să vă odihniți și să fiți puțin egoiști.

Gemeni

Gemenii sunt într-o perioada în care acumulează foarte multe frustrări. Nimic nu vă mulțumeșe, iar problemele del a locul de muncă vă acaparează. Aveți însă grijă să vă acordați și timp pentru voi, dacă ajungeți la externuare toate planurile voastre de viitor se duc de răpă.

Rac

În sfârșit ați luat decizia să vă relaxați și să vă căutați prietenii. Nu sunteți mulțumit de relația cu partenerul de viață și tindeți ca orice greșeală pe care aceasta o face să o ascundeți sub preș.

Leu

Viața personală vă nemulțumește dar nici nu faceți pentru a îmbunăți. Mereu găsiți ceva de băgat de vina posibilului partener de viață. Este cazul să mai renunțați la pretenții și să încercați să vă adaptați mai ușor la nevoile celor din jur.

Fecioară

Nu sunteți deloc atent în această perioadă și riscați să pierdeți proiecte importante și chiar sume de bani. Ar fi bine să vă concentrați puțin măcar la lucrurile esențiale.

Balanță

Aveți foarte multe oportunitați, în special în zona carierei, singura problema majora este că vă hotărâți prea greu și riscați să piedeți trenul.

Scorpion

Locul de muncă vă nemulțumește de foarte mult timp, stați cu demisia în alb dar lipsa de curaj nu vă lasă să o înregistrați. Ce mai așteptați? Să vă sictiriți cu totul și să faceți alegeri proaste? Gândiți-va bine și actionați.

Săgetător

Viața personală vă nemulțumeste de mult timp, dar legăturile cu partenerul de viață par să vă țină într-o relație toxică.

Capricorn

Sunteți prea comod la locul de muncă și vă imaginați că totul este perfect, dar când vă uitați în portofel vedeți mereu că este gol. Funcția este singurul lucru care vă ține legat de actualul loc de muncă.

Vărsător

Aveți foarte multe idei de afaceri, dar și de redecorarea locuinței, doar că egoismul nu vă lasă să împărtășiți ideile cu persoane apropiate care  chiar v-ar putea fi de folos și ajutor.

Pești

Sunteți destul de aerian în această perioadă și uitați să acordați atenție celor dragi.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top