Connect with us
Sfatul zilei 29 august 2020. Surprize mari pentru Varsatori

Știri

Sfatul zilei 29 august 2020. Surprize mari pentru Varsatori

Sfatul zilei 29 august 2020. Varsatorii au parte de surprize neasteptate! Citeste sfatul zilei pentru fiecare zodie in parte!

Berbec -Optimismul de care dati dovada va atrage colegii de partea voastra. Daca cineva va va cere ajutorul nu ezitati sa-l oferiti, pentru ca ulterior riscati sa vi se aduca reprosuri. Numar norocos: 12.

Taur – Simtiti nevoia de o schimbare pe plan amoros si chiar exista varianta sa intalniti o persoana extrem de atragatoare. Fiti insa precauti si nu va grabiti in alegeri. Numar norocos: 4.

Gemeni – Aveti tendinta, dimineata, sa va aventurati in mai multe activitati simultan. Incercati totusi sa nu va epuizati din prima zi a saptamanii. Numar norocos: 17.

Rac – Pe plan financiar nu o duceti tocmai bine, insa veti avea parte de un ajutor nesperat. Cu toate acestea, spre seara o iesire cu prietenii va va schimba starea de spirit. Numar norocos: 2.

Sfatul zilei 29 august – Sagetatorii au probleme in relatie, iar Capricornii sunt nervosi

Leu – Va sfatuim sa fiti mai atent la discutiile purtate cu persoana iubita si sa incercati sa ii acordati o atentie mai mare. Spre seara cineva va va cere sfatul in legatura cu o problema sentimentala. Numar norocos: 26.

Fecioara – Va lipseste cheful de munca motiv pentru care nu va sfatuim sa promiteti finalizarea unor proiecte, pentru ca s-ar putea sa nu reusiti sa va tineti de cuvant. Spre seara veti avea parte de o vizita din partea unei rude. Numar norocos: 19.

Balanta – Un prieten apropiat iti va cere un imprumut. Daca stii ca poti sa-l ajuti nu te eschiva pentru ca este vorba de o probloema reala. Spre seara veti avea discutii serioase cu persoana iubita. Numar norocos: 11.

Scorpion – Comunicarea este foarte importanta si daca vei stii cum sa pui problema vei avea de castigat. Nimeni nu poate ghici motivul pentru care tu esti nemultumit daca nu vei face cunoscut si motivul. Numar norocos: 10.

Sagetator – Starea de nervozitate va aduce si cearta acasa. Incercati sa va pastrati calmul si sa rezolvati problema. Schimbati ceea ce nu functioneaza si relatia va reveni la normal. Numar norocos: 19.

Capricorn – Este o zi in care esti mai sensibil si ai tendinta de a transforma totul intr-o drama. Pastreaza-ti calmul, pentru ca este abia prima zi a saptamanii si ai multe sarcini de rezolvat. Numar norocos: 22.

Varsator -Incearca sa schimbi tactica si sa fii dragastos cu persoana iubita chiar daca in ultima vreme va face multe reprosuri. Spre seara veti petrece timpul cu prietenii. Numar norocos: 3.

Pesti – Nu te lasa influentat si impresionat de cei din jur. Este bine sa-ti sustii parerea ta cu argumente, pentru ca te vei face mult mai bine inteles. Numar norocos: 7.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top