Connect with us
Sfatul zilei 30 august 2019. Racii au prea mare incredere in ceilalti

Știri

Sfatul zilei 30 august 2019. Racii au prea mare încredere în ceilalți

Sfatul zilei de 30 august 2019. Racii au prea mare încredere în cineva apropiat și ar fi bine să se păzească. Fecioarele au nevoie de mai multă atenție și de o ieșire din mediul lor.

Leii nu trebuie să se lase duși de val de optimismul lor, ci ar trebui să se implice mai mult în tot ceea ce au de făcut.

BERBEC: Poate ar fi bine să te implicti și în proiectele care nu îți surâd și să ieși puțin din zona de confort. Numărul norocos al zilei este 5.

Sfatul zilei de 30 august 2019

TAUR: Dacă înainte nu ştiai ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe căi de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele ca să ajungi la succes. Numărul norocos al zilei este 13.

GEMENI: Chiar dacă lumea te apreciază nu trebuie să te culci pe o ureche. Continuă să depui la fel de mult efort dacă vrei să rămâi în atenția superiorilor.. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Este foarte bine că te-ai trezit din iluzie. E momentul ideal să te concentrezi pe tine însuți și să începi să acorzi mai multă atenție persoanelor din jur, să cântărești lucrurile înainte de a le oferi toată încrederea. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

LEU: Totul va fi bine, însă trebuie să continui să muncești. Nu e suficient faptul că ești optimist.  Numărul norocos al zilei este 10.

FECIOARĂ: Fă tot posibilul să-ţi permiţi azi o cât de scurtă ieşire din mediul tău obişnuit. Că e o călătorie mai lungă sau o simplă plimbare pe jos până acasă, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tău general. Numărul norocos al zilei este 3.

Citește și: Horoscop 27 august 2019 au ajuns la capătul puterilor! Sunt ca o bombă cu ceas

BALANȚĂ: Fii mai tolerant și coboară tonul. Pune-te în pielea celor de lângă tine și vei înțelege mult mai multe decât crezi. Numărul norocos al zilei este 2.

SCORPION: Nu te crampona de un simplu hop și nu uita că uneori e mai bine să nu faci nimic și să aștepți viața să acționeze în locul tău. Numărul norocos al zilei este 6.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019, Pluto face ravagii

SĂGETĂTOR: Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Faci multe eforturi șit e implici în proiecte minunate, însă ar fi bine să nu uiți de tine însuți. Îngrijește-te mai mult, fii mai calm și mai vesel. Timpul trece mult prea repede!. Numărul norocos al zilei este 9.

VĂRSĂTOR: Simţi că a fi ceva pe placul tău, ceva care îţi va încânta simţurile şi-ţi va mângâia inima, tocmai de aceea abia aştepţi să ajungi mai repede acolo. Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Cel mai bine e să nu amâni nimic din ceea ce nu ţi se pare, în acest moment, vital. De dragul timpului tău liber de mai târziu, este! Numărul norocos al zilei este 2.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top