Connect with us
Sfatul zilei de 12 aprilie 2019. Balanțele găsesc soluția la o problemă stringentă

Știri

Sfatul zilei de 12 aprilie 2019. Balanțele găsesc soluția la o problemă stringentă

Citește sfatul zilei de 12 aprilie 2019 și află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Balanțele au parte de un noroc nesperat.

Sfatul zilei de 12 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu te baza doar pe presupuneri. Nu te ajută la absolut nimic să îți dai cu părerea despre aspecte care nu te privesc sub nicio formă. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR: Deschide-ți sufletul și fii sincer cu cei din jurul tău. E momentul să spui ce te apasă. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Banii te preocupă cel mai tare azi. E o zi extrem de grea, o zi în care trebuie să faci multe calcule. Nu te avânta la soluții gândite la cald. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC: Ești mulțumit de anumite lucruri care ți se adeveresc. Realizezi că nimic nu este pur întâmplător. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Încetul cu încetul spiritul pozitiv și energia, veselia care te caracterizează se diminuează. Ai grijă ce fel de decizii iei azi. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Conflictele din jur nu te încântă deloc și vrei să ieși din acest cerc vicios. E timpul să iei o decizie pentru sufletul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Primești o soluție favorabilă, un accept exact de unde nu te așteptai. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Pui la suflet unele glume proaste și apoi te plângi că ești o persoană sensibilă. Treci cu vederea ironiile. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: Du la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de dus. Azi trebuie să dovedești că te implici cu adevărat în treaba ta. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Visezi frumos, dar e timpul să faci ceva pentru aceste vise. E timpul să pui pe hârtie un plan serios. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Nu te mai plânge pentru lucrurile urâte pe care le auzi spunându-se despre tine în jur. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Nimerești într-un mediu ostil și vrei să scapi de energiile negative. E cazul să faci totul diferit. Numărul norocos al zilei: 4.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top