Connect with us

Știri

Sfatul zilei de 14 iunie 2019. Gemenii nimeresc într-un anturaj neprietenos

Citește sfatul zilei de 14 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări pentru ziua de azi. Gemenii nu nimeresc într-un loc tocmai prietenos.

Sfatul zilei de 14 iunie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Primești un verdict destul de dur și ești obligat să schimbi placa. Nu te întrista. Tot răul va fi spre bine. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Azi ai de dus la bun sfârșit câteva sarcini grele. Tot ce credeai că poate fi amânat revine sub o altă formă. Numărul norocos al zilei: 5.

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Acvaria - O zodie este nevoită să schimbe macazul

Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Acvaria – O zodie este nevoită să schimbe macazul

Citește și: Horoscop zilnic 14 iunie 2019 Acvaria – O zodie este nevoită să schimbe macazul

GEMENI: Nimerești într-un loc unde oamenii sunt răutăcioși. Nu răspunde provocărilor. Tratează-i cu indiferență. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC: Știi ce ai de făcut, dar ți-e atât de lene… Mai sunt și astfel de zile. Nu lăsa însă totul pe ziua de mâine. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Deții cheia rezolvării unor probleme care îi afectează pe cei dragi ție. Ești un erou. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Profită de liniștea zilei de azi și de oamenii minunați pe care îi ai în preajmă. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Ți-ai luat niște angajamente și este bine să demonstrezi că le poți duce la capăt. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Ești extrem de activ, extrem de hotărât. Bucură-te de momentele frumoase pe care ți le pune viața la dispoziție azi. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Ești o companie plăcută. Calmul tău este benefic mai ales pentru pentru persoanele extrem de agitate. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Ai parte de susținători diferiți. Trebuie să faci față ideilor diferite, părerilor cu care te confrunți azi. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR: Luptă din toată puterea pentru realizarea dorințelor tale. Ai de câștigat dacă pui osul la treabă, iar azi e o zi bună pentru reușite. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Ești pus pe drumuri încă de dimineață. Va trece și ziua de azi cu bine. Vei vedea. Numărul norocos al zilei: 18.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top