Connect with us
Sfatul zilei de 16 iulie 2019. Două zodii poartă discuții aprinse cu partenerul de viață

Știri

Sfatul zilei de 16 iulie 2019. Două zodii poartă discuții aprinse cu partenerul de viață

Sfatul zilei de 16 iulie 2019. Două zodii au parte de discuții aprinse cu partenerul de viață. Se recomandă mai multă diplomație.

Sfatul zilei de 16 iulie 2019

Berbec: Ascultă-ți instinctul astăzi și alege cele mai bune lucruri pentru tine. Nu te gândi de două ori, pentru că s-ar putea să greșești dacă faci acest lucru. Ai mare încredere în persoana iubită, pentru că îți va da un sfat prețios astăzi. Numărul norocos al zilei este 5.

Taur: Renunță la lucrurile de care nu mai ai nevoie în casă. Fă-ți ordine printre lucruri, pentru că îți încarci locuința inutil. Printre ele s-ar putea să găsești ceva pe care îl credeai pierdut de mult timp. Numărul norocos al zilei este 2.

Gemeni: Învață să nu îți mai apleci urechea la tot ce se spune în jurul tău. Nu participa la bârfele colective, deoarece s-ar putea să auzi lucruri care nu îți vor face plăcere. Fii mai diplomat în astfel de discuții și învață să te retragi elegant. Numărul norocos al zilei este 8.

Rac: Fă-ți mai mult timp pentru a petrece timp și cu prietenii, deoarece poți afla multe lucruri interesante pe care nu le știai. O simplă ieșire în oraș te va face să te simți mai bine și să mai uiți de grijile care te apasă zi de zi. Numărul norocos al zilei este 4.

Leu: Renunță la mândrie măcar astăzi și recunoaște că ai greșit în fața cuiva. Nu este un semn de slăbiciune, însă vei fi privit cu alți ochi de către ceilalți și vor vedea și o altă latură a ta. Numărul norocos al zilei este 6.

Fecioară: Ești obișnuit ca totul să meargă conform listelor tale interminabile. Însă, uneori, lucrurile nu ies exact atunci când vrei tu și cum vrei tu. Caută și alte soluții alternative, pentru a nu avea o surpriză neplăcută. Numărul norocos al zilei este 9.

Balanță: Ascultă-ți inima și exprimă-ți sentimentele în fața persoanei pe care o placi. Nu are de unde să știe ce simți pentru ea. Iar dacă nu îți vei deschide tu inima, s-ar putea ca acea persoană să plece. Nu sta cu ea doar de dragul de a fi cu cineva. Numărul norocos al zilei este 1.

Scorpion: Vorba dulce mult aduce. Este o veche vorbă românească de care trebuie să ții mai mult ca oricând astăzi. Oricât de mult ai vrea să spui anumite lucruri, ar fi bine să fii puțin mai diplomat. Așa vei avea mult de câștigat astăzi. Numărul norocos al zilei este 12.

Săgetător: Ai tendința să te izolezi de ceilalți și să pari plictisitor pentru ei. Încearcă să le faci o surpriză și să le arăți cum ești, cu adevărat. Scoate la iveală adevărata ta personalitate și arată-le că ai multe de oferit. Numărul norocos al zilei este 5.

Capricorn: Persoana iubită reușește să te scoată din zona ta de confort și să te ajute să îți deschizi mai ușor sufletul. Cu această ocazie vei spune lucrurile despre care visezi să se întâmple în viitor și ce așteptări ai de la persoana iubită. Numărul norocos al zilei este 14.

Vărsător: Ai parte de o zi extrem de relaxantă și tinzi să dai mai mulți bani pe lucruri de care nu ai nevoie neapărat. Chiar dacă ești în vacanță, nu cumpăra orice îți iese în cale și ți se pare de calitate. Numărul norocos al zilei este 4.

Pești: Ai grijă la cuvintele pe care ți se spune persoana iubită astăzi. S-ar putea ca printre ele să fie niște indicii despre lucrurile pe care ar trebui să le remediezi în ceea ce privește comportamentul. Nu îți vrea decât binele, însă nu vrea să te rănească și să îți spună direct. Numărul norocos al zilei este 7.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top