Connect with us
Sfatul zilei de 17 iulie 2019. Ce se anunță pentru Capricorni

Știri

Sfatul zilei de 17 iulie 2019. Ce se anunță pentru Capricorni

Citește sfatul zilei de 17 iulie 2019 și află care sunt principalele provocări ale acestei zile pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 iulie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: E o zi sortită eșecului așa că ar fi bine să nu riști dacă nu ai anumite certitudini. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Nu te poți baza doar pe prietenii de lângă tine. Este cazul să faci față anumitor situații cu ceva mai mult stoicism. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Se deschide un capitol nou în viața ta și asta te încântă. Nu e ușor să îți atingi noul țel, dar nici extrem de complicat. Trebuie doar să nu îți pierzi încrederea. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: E o zi bună pentru a acționa prudent. Azi e ziua în care poți realiza marile schimbări de care aveai nevoie. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Trebuie să depui mai multe eforturi pentru a obține ceea ce îți dorești la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu ai idee de unde poate sări iepurele. Poate că este momentul să îți faci mai mult curaj să mergi mai departe, să nu te mai uiți la greșelile trecutului. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Trebuie să înveți să fii mai tolerant, să lași la o parte răutățile de toate felurile. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Te enervează oamenii care pun răul în față de fiecare dată și vrei să iei taurul de coarne în ceea ce îi privește. Afirmă-te. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Pozitivitatea ta este privită cu ciudățenie de nedescris de cei din jur. Nu ai ce face: invidia e mare. Numărul norocos al zilei: 18.

CAPRICORN: Ai parte de o zi liniștită, așa că ar fi indicat să profiți de tot ce îți poate oferi ea. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Adu-ți aminte cum în alte situații rezolvai problemele fără dramă. Încearcă să fii mai pragmatic. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. E timpul să acționezi cu mai multă siguranță, după o atentă documentare asupra faptelor. Numărul norocos al zilei: 1.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top