Sfatul zilei de 24 august 2019. Săgetătorii trebuie să fie mai economi

Sfatul zilei de 24 august 2019. Săgetătorii trebuie să fie astăzi mai economi și să se bucure de ceea ce au, fără a cere mai multe.

BERBEC: Împărtășește cu cei din jurul tău lecțiile tale de viață, pentru că pe mulți din cei apropiați ție i-ar putea ajuta enorm înțelepciunea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Este momentul să recunoști că și colegii tăi de muncă au contribuit la succesul tău, așa că nu te umfla prea tare în pene. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Deși ai ambitiție și ești pe drumul cel bun, este indicat să ai mai multă răbdare și îți vei atinge scopurile. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Ai mai multă încredere în tine! chiar dacă este bine să ceri sfatul celor din jur, nu uita că și tu ai suficientă experiență pentru a reuși în tot ce ți-ai propus. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Gândește-te bine la planurile pe care le-ai făcut și analizează-și bine ideile de afaceri. Acestea te-ar putea propulsa extrem de sus. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Nu insista să duci la îndeplinire un plan care pare a fi fără final. Acceptă că există și alte alternative. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Prețuiește-i mai mult pe cei care își sunt aproape și îți dau sfaturi și ajutor ori de câte ori este nevoie. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Continuă să muncești și cei reuși să îți atingi obiectivele. Ești pe drumul cel bun! Numărul norocos al zilei: 5.

Citește și: Horoscop 24 august 2019. Peștii trebuie să evite cu orice preț discuțiile despre bani

SĂGETĂTOR: Nu ți-au mai rămas prea mulți bani și ar trebui să faci puțină economie. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Chiar dacă nut e simți prea bine este foarte important să nu îți pierzi optimismul. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Acordă atenție familiei și nu încerca să porți discuții importante. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Evită astăzi discuțiile despre bani. Numărul norocos al zilei: 3.

Share
Scris de
Bosioc Cristina

Acest site foloseste cookies.

Read More