Connect with us
Sfatul zilei de 24 mai 2019. Scorpionii trebuie să fie mai veseli

Știri

Sfatul zilei de 24 mai 2019. Scorpionii trebuie să fie mai veseli

Scorpionii trebuie să scape de stările negative, să fie mai energici, mai pozitivi. Citește sfatul zilei de 24 mai 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci.

Sfatul zilei de 24 mai 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Pentru tine ziua de joi este în general benefică. Profită din plin de veștile plăcute care vin astăzi spre tine. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Nu te lăsa înduplecat de cererile celorlalți oricât de mult te-ar ruga. Trebuie să te pui pe primul loc înainte de toate. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Te pasionează o serie de lucruri, dar mai mereu te plângi că nu ai timp de el. Poate că este cazul să schimbi optica. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu în ce privește munca. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Trebuie să te stăpânești căci riști să spui lucruri nedorite cu care poți face mult rău celor din jur. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Ai atâtea vești bune și atâtea motive de bucurie încât ar fi păcat să nu privești partea bună a lucrurilor. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Te pricepi la scanat oameni. O faci pe psihologul într-un mare fel și ăsta e marele tău atuu. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Fii vesel, lasă necazurile la o parte. Bucură-te de viață și bucură-te de oamenii minunați din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 12.

SĂGETĂTOR: Greșești când emiți tot felul de ipoteze, când ai în vedere niște lucruri despre care doar intuiești vag. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Rupe-te de trecut și începe să o faci planificându-ți viitorul, mai ales că acum ai toate resursele necesare. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Trăiești cu teama că poți da rateuri, dar este firesc. Nu te mai plânge atât de mult. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Trebuie să investești mai mult timp pentru tine, să te ocupi de problemele tale personale. Numărul norocos al zilei: 19.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top