Sfatul zilei de 26 iunie 2019. Capricornii câștigă pe toate planurile

Ultimul update: miercuri 26 iunie 2019 02:08 Data publicării: miercuri 26 iunie 2019 02:08

Citește sfatul zilei de 26 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Horoscop Nicoleta Svârlefus 26 iunie 2019 – Miercurea provocărilor pentru 2 zodii

Sfatul zilei de 26 iunie 2019 pentru zodia ta:

BERBEC: Spune sincer ce ai pe suflet și nu te lăsa intimidat de replicile dure ale celorlalți. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Ești în fața unui nou început. Trebuie să te gândești serios la pașii pe care îi ai de urmat pentru a ajunge la destinație corectă. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Minerva 24 – 30 iunie săptămânal – Ferește-te de pericole. Sunt la tot pasul

GEMENI: Ai de dus o luptă zi de zi, o luptă în care nu ești deloc singur. Trebuie să te concentrezi cu maximă atenție asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Nu ai alături de tine persoana potrivită în lupta ta pentru principii și idei. Caută sprijin în altă parte. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Profită de o zi de răgaz pentru a-ți pune ordine în gând. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Îți lipsește vitalitatea la locul de muncă și asta te macină extrem de tare. Nu îți place la ce s-a ajuns în jurul tău și vrei să faci o schimbare mare. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Dacă te simți constrâns de atitudinile celorlalți. Te lași prea mult influențat de starea generală, de energiile negative din jur și nu e tocmai bine. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Primești tot felul de complimente și te mulțumești cu vorbele frumoase primite de la cei din jur. Ai mare grijă cum te desfășori de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Ai puțină răbdare! Toate se așază așa cum trebuie. E nevoie doar de calmitate și speranță la mai bine. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Ai parte de un câștig nesperat. Ai grijă în ce investești bănuții pe care îi primești. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Calculezi și tot calculezi și ajungi pe minus. Ai mare grijă pe cei dai banii astăzi. Poți intra într-o mare capcană. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Prezența ta face bine unei persoane. Oferă-i din pozitivitatea ta, din energia ta specială. Numărul norocos al zilei: 2.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *