Sfatul zilei de 28 august 2019. Berbecii trebuie să aibă mare grijă cu o anumită persoană

Sfatul zilei de 28 august 2019. Berbecii trebuie să aibă mare grijă cu o anumită persoană din jurul lor, pentru că va fi extrem de toxică pentru ei. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Ai mai multă grijă la cei din jur și încearcă să te ferești de cei care te pun într-o lumină proastă și își transmit o energie negativă. Numărul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei de 28 august 2019

Sfatul zilei de 28 august 2019. Berbecii trebuie sa aiba mare grija cu o anumita persoana

TAUR: Visează mai mult, imaginează-ți tot ce îți dorești și pune planul la punct. Toate cele care vor urma vor fi numai în favoarea ta. Numărul norocos al zilei este 9.

GEMENI: Vorbește mai frumos despre tine însuți. Fii mai pozitiv și nu atât de critic cu tot ceea ce faci, simți și gândești. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Nu te lăsa impresionat de lacrimile celor din jur. Este important să fii stăpân pe tine și să nu te lași dus de nas, pentru că nu toți cei apropiați ție sunt și sinceri. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

LEU: Ai idei foarte bune, dar trebui să ai mai mult curaj. Este foarte important să îți spui punctul de vedere și să ajuți pe cei din jur cu propunerile tale strălucite. Numărul norocos al zilei este 8.

FECIOARĂ: Profită la maxim de toate călătoriile pe care le faci și adună toate informațiile care te pot ajuta atât la job, cât și în viața personală. Fii mai atent la tot ce se întâmplă în jur, mai prezent! Numărul norocos al zilei este 4.

Citește și: Horoscop 27 august 2019 au ajuns la capătul puterilor! Sunt ca o bombă cu ceas

BALANȚĂ: Ziua ta va fi foart bună, dar nu trebuie să uiți că prietenii și colegii te ajută să te simți atât de pozitiv și să îți duci la îndeplinire toate sarcinile. Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Nu te mai lăsa prins de tot ceea ce a fost, pentru că nimic nus e va mai întoarce. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019, Pluto face ravagii

SĂGETĂTOR: Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie! Fii puțin mai umil și lasă-i pe cei superiori ție să ia deciziile. nu este moentul să te impui sub nicio formă. Numărul norocos al zilei este 9.

CAPRICORN: Prețuiește-ți cel mai bun prieten pentru că este umărul pe care vei plânge azi, dar și cel care îți va aduce zâmbetul pe buze. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Dă-i curs celei spre care îţi dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Nummărul norocos al zilei este 11.

PEȘTI: Nu lăsa gândurile depresive să te curpindă! Ai nevoie de mai multă energie pozitivă, așa că ai face bine să te înconjori cu oameni buni, prietenoși, care te susțin. Numărul norocos al zilei este 10.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-08-27T15:41:35+03:00 15:41

Share
Scris de
Bosioc Cristina

Acest site foloseste cookies.

Read More