Connect with us
Sfatul zilei de 29 mai 2019. Racii au nevoie de atenție

Știri

Sfatul zilei de 29 mai 2019. Racii au nevoie de atenție

Sfatul zilei de 29 mai 2019. Racii vor avea nevoie de atenție. Citește sfatul zilei pentru zodia ta. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Sfatul zilei de 29 mai 2019

BERBEC. Ai mai multă încredre în tine. Cu toții greșim. Nu trebuie să te gândești prea mult la asta. Doar găsește o rezolvare. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR. Știi că trebuie să te concentrezi mai mult asupra propiriei persoane. Ai nevoie de asta. Așa că nu mai aștepta. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI. Găsește în tine puterea necesară pentru a merge mai departe chiar dacă simți că nu mai poți continua. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC. Ai nevoie de atenție. Simți nevoia să fii înconcjurat de mulți oameni. Nu îți place singurătatea. Așa că nu ai de ce să stai singur azi. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU. Gândește-te și la ceilalți. Ai senzația că știi mai bine decât ei, dar uneori nu este chiar așa. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ. Îți place să te gândești la viitor. Arată chiar bine în imaginațai ta. Da nu uita să trăiești și în prezent. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ. Petreci mult timp alături de oamenii dragi, ceea ce este foarte bine. Știi că ai nevoie de astfel de momente. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION. Nu te grăbi să tragi anumite concluzii. Uneori lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR. Te simți epuizat. Ai nevoie de o pzauză, așa că nu ai de ce să nu te odihnești astzăi. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN. Îți dorești anumite lucruri, dar parcă simți că nu a venit încă momentul pentru ele. Stai de vorbă cu tine și găsește o soluție. Află ce poți face. Numărul norocos al zilei: 19.

VĂRSĂTOR. Îți este teamă de noile începuturi, dar nu uita că sunt și tare plăcute. E bine să ieși din rutină. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI. Gândește-te bine la lucrurile pe care nu le-ai făcut chiar așa cum trebuia. Dacă simți că ai dezamăgit pe cineva, încercă să îndrepți lucrurile. Numărul norocos al zilei: 5.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top