Connect with us
Sfatul zilei de 5 august 2019. Două zodii cunosc o persoană specială

Știri

Sfatul zilei de 5 august 2019. Două zodii cunosc o persoană specială

Sfatul zilei de 5 august 2019. Două zodii au mari șanse să cunoască pe cineva special în oraș, iar întâlnirea va fi una de succes. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 5 august 2019

Berbec: Astăzi ai ocazia să te întâlnești cu o persoană care îți poate aduce niște vești. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă sau despre o persoană pe care ai vrea să o cunoști mai bine. Folosește informațiile prețioase și vei avea succes. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur: Nu renunța la planurile pe care ți le-ai făcut până acum, pentru că riști să te afunzi în niște probleme din care nu vei mai ști să ieși. Termină la ceea ce ai început și vei vedea că nu a fost o greșeală. Numărul norocos al zilei este 8.

Gemeni: Petreci clipe minunate alături de partenerul de viață și acest lucru te ajută să înțelegi cât de serioasă este relația și cât de departe puteți merge împreună. Este foarte important pentru tine acest timp în doi. Numărul norocos al zilei este 1.

Rac: Fă-ți timp și pentru prietenii tăi, deoarece ai nevoie să te relaxezi și să te pui la punct cu ultimele vești despre diferite evenimente la care nu ai putut participa. Numărul norocos al zilei este 3.

Leu: Evită o confruntare directă cu cineva, dacă nu ai toate dovezile care îți dau ție dreptate. Riști să decazi în ochii celorlalți și nimic nu este mai umilitor pentru tine decât acest lucru. Numărul norocos al zilei este 7.

Fecioară: Ai încredere mai multă în tine și în capacitățile tale. Învață să fii mai maleabil în relațiile cu ceilalți. Vorba dulce mult aduce, iar tu trebuie să ții cont de acest mare adevăr. Numărul norocos al zilei este 9.

Balanță: Pregătește-ți cu atenție vacanța și verifică de mai multe ori actele, precum și lucrurile pe care le iei cu tine. S-ar putea să uiți niște obiecte esențiale pentru o vacanță reușită. Numărul norocos al zilei este 2.

Scorpion: Fii precaut dacă pleci într-o călătorie și ai grijă la drum, pentru a evita un accident. Nu te grăbi să ajungi acasă, pentru că siguranța este mult mai importantă. Numărul norocos al zilei este 5.

Săgetător: Chiar dacă ziua începe într-o manieră care nu te bucură deloc, orele următoare se anunță mult mai bune și poți să te odihnești, să ieși în oraș sau să stai cu persoanele dragi. Numărul norocos al zilei este 6.

Capricorn: O ieșire în oraș este ocazia perfectă pentru a-ți arăta șarmul și pentru a cunoaște pe cineva. Ai toate șansele să cucerești o persoană care te va atrage ca un magnet. Numărul norocos al zilei este 12.

Vărsător: Ai niște pretenții astăzi care s-ar putea să nu fie pe placul celorlați. Fii mai calm și nu mai cere lucruri care nu pot fi posibile, căci riști să creezi conflicte. Numărul norocos al zilei este 7.

Pești: Nu mai aștepta ajutorul din partea unor persoane și învață să te descurci singur, pentru că astfel îți vei dovedi ție că te descurci foarte bine atunci când îți pui ceva în minte, Numărul norocos al zilei este 3.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top