Connect with us
Şi-a dat demisia iar acum Dragoş Bucur spune adevărul despre emisiunea Visuri la cheie

Știri

Şi-a dat demisia iar acum Dragoş Bucur spune adevărul despre emisiunea Visuri la cheie

Dragoș Bucur a decis să părăsească emisiunea ”Visuri le cheie”, motivele fiind de natură profesională. El a fost alături de oamenii nevoiași nu mai puțîn de patru sezoane.

În tot acest timp a adus multe bucurii și a provocat lacrimi de emoție.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet.

Le mulțumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane:

regizorii, operatorii, sunetistii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți.

Dana Nălbaru a postat un mesaj prin care explică decizia lui Dragoş Bucur

Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați.

Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viață mea.

Iar pentru carcotasii care nu lipsesc niciodată din viață noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragoș Bucur.

Dana Nalbaru, soția lui, a postat pe Facebook explicația pentru care actorul părăsește emisiunea.

”Sunt la hotelul unde suntem cazați, în recepție. Aștept să vină Dragoș de la probele de costum și machiaj (luna care vine va filma aici și are câteva zile de repetițîi) și recepția asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucrează sau studiază.

E neconvențional locul și nu găsesc deloc în el atmosfera mult promovată a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Până acum îmi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Citeşte şi Dana Nălbaru, mărturisire tristă despre Dragoș Bucur: Când l-am cunoscut avea deja…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top