Connect with us

Știri

Și-a făcut o fotografie în cabina de probă și i-a trimis-o din greșeală unui necunoscut. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație. Ce răspuns a primit:

Trimiterea unui mesaj către o persoană necunoscută poate fi o experiență, de cele mai multe ori, neplăcută. Cu toate acestea, pentru o femeie, viața s-a schimbat radical atunci când a trimis o imagine destinată iubitului său unui alt bărbat.

Femeia care se afla într-un magazin de haine a decis să își facă niște fotografii în timp ce proba o rochie de seară. Pentru a-i cere părerea iubitului său, femeia pe care o cheamă Syd i-a trimis imaginea, însă a greșit numărul, așa că fotografia a ajuns la un necunoscut.

Imaginea a ajuns la Tony Wood, un agentul imobiliar din Tennessee, tată a șase copii. Bărbatul a decis să-i răspundă femeii, compunând un mesaj alături de copiii lui.

„Cred că acest mesaj a fost destinat altei persoane. Soția mea nu este acasă, așa că nu pot să îi cer părerea ei, dar eu și copiii credem că arăți uimitor în rochie! În mod cert ar trebui să o alegi pe asta!”, i-a scris bărbatul. Mesajul de încurajare a fost acompaniat de o fotografie cu copiii lui Tony.

Imediat, povestea lui Syd a ajuns pe rețelele de socializare, după ce prietena ei, Mandi Miller, a împărtășit-o cu internauții.

Internauții au aflat un alt lucru impresionant

Aproape 700000 de persoane au apreciat mesajul bărbatului. Oamenii au aflat că unul dintre copiii lui Tony se află în spital și că suferă de leucemie. Pentru că sunt niște costuri foarte mari, familia a deschis o pagină care se ocupă de strângerea fondurilor, iar oamenii impresionați de povestea virală au început să doneze bani pentru băiețel, informează libertatea.ro.

CITEȘTE ȘI: Roxana Ciuhulescu, declarații despre fostul soț: „Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată…”

„Micul Hercule” a devenit de nerecunoscut! Ce se întâmplă acum cu mușchii lui
Poveste cutremurătoare! Ce pățește această femeie zi de zi, din cauza soțului! Nici în filme nu vezi așa ceva

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top