Connect with us
O femeie a avut parte de o experiență teribilă după ce și-a făcut o intervenție de mărire de sâni. Pe abdomen i-au apărut două umflături.

Știri

Și-a făcut o intervenție de mărire de sâni. Rezultatul este șocant

Operațiile de mărire de sâni sunt extrem de populare în China. O femeie a avut însă o experiență teribilă după ce și-a injectat în sâni un produs numit „Amazing Gel”.

Unei tinere din China i-au apărut pe abdomen două umflături. Femeia a observat că în timp ce umflăturile se măreau, sânii îi scădeau în dimensiuni. Supriza a venit când doctorii au anunțat-o că cele două protuberanțe de pe abdomen sunt de fapt noii ei sâni!

Medicii chinezi au descoperit că femeia își injectase un hidrogel toxic în sâni. Substanța, cunoscută în China ca Ao Mei Ding, i se scurgea acum în abdomen, unde forma cele două excrescențe.

Sursa: metro.co.uk

Sursa: metro.co.uk

Femeia a recunoscut că își injectase „Amazing gel” („Gelul uimitor”), cu câteva luni în urmă, ca parte a unei proceduri de mărire de sâni. Doctorii au fost nevoiți să o opereze pentru a scoate substanța toxică.

Intervenție periculoasă de mărire de sâni

„Amazing gel” este un produs semi-permanent de umplere, folosit la proceduri cosmetice. În trecut foarte popular în China, hidrogelul a cauzat probleme grave de sănătate celor care l-au folosit.

Sursa: metro.co.uk

Sursa: metro.co.uk

Hidrogelul a fost inventat în anii 80 ca o alternativă invazivă pentru mărirea sânilor. A devenit foarte popular în China În anii 90, datorită prețului scăzut.

Studiile au arătat multe alte cazuri în care gelul injectat a migrat spre alte regiuni ale corpului. Unor pacienții le-au apărut asemenea excrescențe pe burtă, spate sau în zona axială. Substanța este foarte greu de scos în totalitate din organism și poate cauza efecte adverse severe.

„Majoritatea femeilor care au trecut prin această operație prezintă simptome locale și reacții adverse”, au spus cercetătorii.

Citește și Oana Roman a slăbit 10 kilograme într-o lună. Gurile rele spun că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Doctorii au avertizat că produsul ar putea cauza și apariția cancerului.

Utilizarea „Amazing gel” a fost interzisă oficial în China în 2006.

1 Comment

1 Comment

  1. Margareta

    2016-12-01T16:18:25+02:00 at 16:18

    Aici ai o sansa extraordinara poti munci de acasa in timpul liber.Promovam cel mai spectaculos subiect de film.O cariera pentru foarte multi ani.O sansa pe care nu o vei mai intilni.Vino in echipa noastra si convingete ca suntem seriosi.Info margaretacovete@yahoo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top