Connect with us
Și-a parcat mașina lângă hotelul de la Băile Herculane unde era cazat. În câteva minute, cineva l-a chemat de urgență. Când a ridicat capota, a avut un șoc. Ce era acolo...

Știri

Și-a parcat mașina lângă hotelul de la Băile Herculane unde era cazat. În câteva minute, cineva l-a chemat de urgență. Când a ridicat capota, a avut un șoc. Ce era acolo…

Un bărbat aflat în vacanță în stațiunea Băile Herculane a avut parte de un adevărat șoc. După ce și-a parcat mașina în fața hotelului unde era cazat, turistul s-a dus în cameră, fără să știe ce se va întâmpla cu mașina lui.

După câteva minute, cetățeanul a fost chemat de urgență la mașină, iar motivul l-a șocat de-a dreptul.

Un șarpe a intrat sub capota unei mașini parcate. Trecătorii au observat și au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns jandarmii, care au reușit să prindă reptila, după care au eliberat-o in pădure.

Proprietarul autoturismului i-a mulțumit jandarmului pentru intervenția promptă

”Jandarmii din cadrul Postului Stațiune Băile Herculane au fost solicitați astăzi, 6 aprilie, să intervină pentru a scoate dintr-un autoturism o reptilă. Patrula mixtă ajunsă la fața locului a identificat proprietarul autoturismului, ce se afla cazat intr-un hotel din apropiere pentru a putea deschide capota.

Șarpe sub capotă


Deoarece din informațiile primite de la martorul ocular, reptila a intrat în masca din față. Jandarmul a reușit să prindă șarpele cu ajutorul unui dispozitiv confecționat la fața locului, eliberând-ul în zona împădurită din apropierea stațiunii”, transmit reprezentanții jandarmilor cărășeni, potrivit https://gazetadinvest.ro/patania-unui-sofer-un-sarpe-i-a-sub-capota-masinii/.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Se trezea mereu obosită și nu își dădea seama exact de ce! A montat o cameră deasupra patului – Atunci a înțeles tot

O femeie care se trezea mereu obosită dimineața a decis să instaleze o cameră de supraveghere. A doua zi, a avut parte de o surpriză uriașă.

Nu este deloc un lucru ușor să ai un copil mic de crescut. Atunci când îți este lumea mai dragă, cel mic are chef de joacă, nu vrea să doarmă sau i s-a făcut brusc foame. Iar în privința somnului, mulți părinți duc seară de seară muncă de lămurire cu cei mici pentru a-i adormi.

O tânără a decis să monteze o cameră deasupra patului pentru a vedea toată lumea cum se desfășoară o noapte atunci când ești mamă a doi copii mici.

Iar imaginile vorbesc de la sine! În imaginile surprinse, se poate vedea cum cei mici se foiesc toată noaptea. La 1 noaptea, femeia îl primește în patul său și pe copilul mai mare. Nici nu este de mirare faptul că a doua zi mămica este epuizată.

Iată imaginile cu pricina:

Citește și: Se plimba liniștit pe plajă când a dat de CREATURĂ! Imediat a filmat totul!

CITEȘTE ȘI: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora
Și-a dus mașina la service și a uitat camera pornită. Ce descoperit când a văzut ce s-a filmat
Mergeau liniștiți pe stradă, dar simțeau că ceva îi urmărea. Camerele au surprins cea mai BIZARĂ apariție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top