Connect with us
Și-au filmat fetița în timpul nopții și au rămas fără cuvinte! Ce se întâmpla în camera micuței, în fiecare zi, cine o vizita

Știri

Și-au filmat fetița în timpul nopții și au rămas fără cuvinte! Ce se întâmpla în camera micuței, în fiecare zi, cine o vizita

O familie care presimțea că ceva ciudat se întâmplă în camera fetiței lor a decis să monteze o cameră de supraveghere. Ce au suprins i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care au urmărit imaginile. În fiecare dimineață, la oră fixă, ceva ciudat se întâmpla.

Micuța Chloe are doar un an și trei luni, însă o viață extrem de palpitantă. Fetița doarme în camera ei în fiecare noapte.

În timpul nopții sau dimineața, însă, fetița are parte de niște vizitatori inediți. Este vorba despre câinii familiei, Bleu si Colby. Cei doi câini din rasa Golden Retriever o trezesc pe micuță, iar planul lor este unul de-a dreptul genial.

După ce Chloe se trezește, aceștia o ajută să evadeze din pătuț și o conving să meargă la locul unde stăpânii casei țin mâncarea câinilor. De acolo și până la un festin pe măsură nu mai este decât un pas. Fetița a învățat locul unde este ținută mâncarea, iar cei doi câini îi sar în ajutor.

Între timp, părinții dorm liniștiți, fără să fie conștienți de complotul din casă. Videoclipul cu cei trei parteneri în „făredelegi” a strâns multe vizualizări, iar lumea a râs cu poftă când a văzut ce fac aceștia. Este chiar impresionant să vezi cât de inteligentă este micuța, care știe exact unde se află mâncarea celor doi căței.

Bleu și Colby sunt cunoscuți în mediul online ca „Patrula Brânză”

Bleu și Colby au devenit o adevărată senzație în mediul online. Câinii familiei Cardinal i-au cucerit pe toți cu lucrurile pe care le fac. Numiți „Patrula Brânză” pentru că adoră să mănânce, aceștia o iubesc la nebunie pe fetița familiei, iar aceasta nu ezită să îi hrănească pe prietenii ei.

Bleu și Colby sunt nedespărțiți de fetiță și o păzesc tot timpul, încă de când s-a născut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top