Știri

Si-a gasit marea dragoste in spital, dupa tragedia din clubul Colectiv

Alex Plangu este unul dintre supravietuitorii teribilului incendiu din Clubul Colectiv. Cand credea ca nu va depasi niciodata momentele grele din viata sa, el si-a cunoscut marea dragoste.

Citeste si: Elena Basescu si Bogdan Ionescu, batalie pentru custodia copiilor

Citeste si: Adelina Pestritu, schimbare radicala de look

Prezenti in platoul emisiunii „Teo Show”, la Kanal D, Alex si iubita sa Edith au povestit cum s-au cunoscut. El suferise arsuri grave in timpul incendiului si era internat in spital. Dupa ce a aflat de tragedie, de la tv, Edith s-a gandit ce sa faca sa ajute.

Eu eram acasa si imi amintesc ca ma gandeam ce as putea sa fac sa ajut si am zis sa le aduc zambetul pe buze, mai ales ca stau aproape de Spitalul Bagdasar-Arseni. Am luat mai multi ingerasi si am auzit ca Alex isi doreste un tricou, pe care sa scrie numele formatiei „Goodbye To Gravity”. Si am ajuns la spital, plina de emotii, nu il cunosteam. (…) Am dat ingerasii si m-am ales cu niste prieteni pe viata. Dupa care i-am dat tricul lui si cred ca l-am surprins.”, a povestit Edith in emisiunea „Teo Show”.

Edith a povestit ca si-au dat seama ca s-au indragostit a doua oara cand a mers in vizita la spital.

Am o intiuitie destul de puternica. Am vazut ca era o persoana simpla care nu voia nimic in schimb. A facut instinctiv. Am vazut ca e un om bun si asta a insemnat cel mai bun. (…) A venit ea, mi-a placut foarte mult, era foarte emotionata, a venit singura, asta dupa ce a donat inainte. Am iesit pe hol, am stat sa vorbim impreuna in liniste.„, a povestit Alex.

Chiar daca acum e fericit, iubeste si isi continua facultatea, Alex a ramas cu cele mai urate amintiri.

Stiu ca era un copil care avea in jur de 18 ani si mi-a cerut ajutorul. Am incercat, dar atat m-am luptat si am obosit si nu am reusit. Stiu ca eram carne vie si eu si el si am incercat sa-i dau mana si nu am putut, mi-am cerut scuze. Cu chestia asta o sa traiesc forever.„, a povestit Alex.

Cei doi au spus ca in primul rand isi doresc sa termine facultatile si apoi isi vor face planuri de viitor. Insa pana atunci se bucura de iubirea si intelegerea dintre ei.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More