Connect with us
Sibiu: Accident în Târnava pe 8 octombrie. Trei persoane au ajuns la spital. Cine sunt victimele

Știri

Sibiu: Accident în Târnava pe 8 octombrie. Trei persoane au ajuns la spital. Cine sunt victimele

Doi bărbaţi şi o femeie sunt transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Municipal din Mediaş, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc luni, pe DN14, la Târnava, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

O şoferiţă de 41 de ani, pasagerul din maşina sa, un bărbat de 51 de ani şi un alt şofer de 31 de ani au fost răniţi în accident şi vor fi transportaţi conştienţi la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi IPJ Sibiu.

Conducătoarea auto din Micăsasa nu s-a asigurat la un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o altă maşină condusă de un bărbat din Copşa Mică, precizează IPJ Sibiu. În urma impactului, cei doi şoferi şi pasagerul din maşina şoferiţei vinovate au fost răniţi.

Citește și: Accident grav pe DJ 245. Planul roşu de intervenţie a fost activat

„O conducătoare auto în vârstă de 41 de ani, din Micăsasa, care circula spre Mediaș nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe aceeași direcție de către un bărbat în vârstă de 31 de ani din Copșa Mică.

Conducătoarea auto responsabilă de producerea accidentului rutier, dar și șoferul și un pasager din autoturismul care circula regulamentar au fost răniți în urma evenimentului, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Grav accident rutier: 50 de morţi şi 100 de răniţi

Tot astăzi, a avut loc un accident grav în Ciucurova.

Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil au fost răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 Tulcea-Bucureşti, în localitatea Ciucurova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, maşina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieşind de pe carosabil şi oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, şi un băiat, de 3 ani.

„În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto şi decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deţinea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, a precizat pentru AGERPRES că în prezent femeia şi copilul se află în investigaţii medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top