Connect with us
Sibiu: Trei persoane electrocutate! A fost solicitat un elicopter SMURD

Știri

Sibiu: Trei persoane electrocutate! A fost solicitat un elicopter SMURD

Caz șocant la Sibiu! Trei persoane au fost electrocutate miercuri în cartierul Cibinium, fiind solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureş pentru transportul unei victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Potrivit sursei citate, două echipaje SMURD au intervenit pe şoseaua Alba Iulia pentru acordarea primului-ajutor medical şi transportarea la spital a trei persoane electrocutate, conştiente.

Pentru preluarea unei persoane electrocutate a fost solicitat elicopterul SMURD Târgu Mureş.

Toate cele trei victime sunt bărbaţi de peste 30 de ani care lucrau cu un excavator şi se pare că ar fi atins un cablu electric.

A fost anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, care va face o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Citește și: Vaslui: Un tânăr mort şi unul grav rănit, în urma unui grav accident

Constanţa: Bărbat arestat după ce a furat biciclete de peste 53.000 lei din scări de blocuri şi curţi

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru furt calificat, după ce a sustras zeci de biciclete din scări de blocuri sau curţi ale mai multor locuinţe din municipiul Constanţa, prejudiciul produs depăşind 53.000 de lei, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Furturile au fost comise în perioada aprilie-iunie 2018, alte cinci persoane fiind suspectate de implicare în valorificarea bicicletelor, ştiind că proveneau din furturi.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal de furt calificat, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au finalizat ancheta în care un bărbat, în vârstă de 38 de ani, este cercetat pentru comiterea a 18 infracţiuni de furt calificat.

Astfel, poliţiştii constănţeni au reţinut în sarcina bărbatului (…), acesta fiind bănuit că ar fi sustras unor persoane mai multe biciclete, din curtea locuinţelor sau din scara blocurilor, cu un prejudiciu total de 53.062 de lei.

Totodată, pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani, bănuiţi de implicarea acestora în valorificarea bunurilor sustrase (…).

Unul dintre cei cinci bărbaţi este cercetat sub măsura controlului judiciar”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în cadrul anchetei penale au fost efectuate patru percheziţii informatice, în urma cărora s-au obţinut fotografii ilustrând 20 de biciclete, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni de furt.

Poliţiştii au recuperat şi restituit persoanelor vătămate mai multe biciclete sustrase, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 27.119 de lei.

În cadrul activităţii desfăşurate, poliţiştii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor (UTAI) Constanţa, Brigăzii de Operaţiuni Speciale (BOS) Constanţa, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, fiind angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Constanţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top