Connect with us
Sibiu: Un cal mort a zăcut aproape 20 de ore pe marginea DN 1 fiindcă firma de ecarisaj care urma să-l ia nu avea un container destul de mare

Știri

Sibiu: Un cal mort a zăcut aproape 20 de ore pe marginea DN 1 fiindcă firma de ecarisaj care urma să-l ia nu avea un container destul de mare

Un cal care a murit după ce a fost lovit de un TIR pe drumul naţional 1, în apropierea municipiului Sibiu, a zăcut, joi, aproape 20 de ore pe marginea şoselei deoarece firma de ecarisaj care trebuia să-l ridice nu avea un container destul de mare, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, joi, că miercuri seară, în jurul orei 23.30, pe drumul naţional 1, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, a avut loc un eveniment rutier.

„Evenimentul s-a produs în zona localităţii Şelimbăr, unde un conducător auto care circula regulamentar nu a putut evita impactul cu o cabalină nesupravegheată şi neînsoţită aflată pe partea carosabilă pe banda 1 a sensului de mers dinspre Veştem spre Sibiu. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, în schimb a rezultat decesul animalului şi pagube materiale la autoturism”, a declarat Elena Welter.

Calul a zăcut însă pe marginea drumului aproape 20 de ore, până joi seară.

Primarul localităţii Şelimbăr a precizat că nu s-a putut interveni deoarece firma de ecarisaj nu avea un container destul de mare.

„Societatea de ecarisaj cu care Primăria Şelimbăr are contract nu a putut interveni în timp util deoarece au adus o cuvă mult prea mică faţă de dimensiunile animalului decedat. Fiind o zonă cu trafic intens am încercat să intervenim cât mai repede, să ridicăm cadavrul de acolo, dar, din păcate, nu s-a putut. Am luat legătura cu o altă firmă pentru o maşină de la Cluj”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Şelimbăr.

La ora transmiterii acestei ştiri, cadavrul calului a fost ridicat de puţin timp de pe carosabil şi urmează să fie transportat pentru incinerare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top