Connect with us
Sighetu Marmației: Un profesor de liceu a sărutat pasional o elevă în sala de clasă

Știri

Sighetu Marmației: Un profesor de liceu a sărutat pasional o elevă în sala de clasă

Gest neadecvat în timpul orelor de curs! Un profesor de liceu a sărutat pasional o elevă în sala de clasă iar scena a fost filmată. Incidentul revoltător s-a petrecut într-un liceu din Sighetu Marmației, Maramureș iar protagoniștii sunt o elevă de clasa a IX-a și un profesor de limba engleză.

Eleva care s-a lăsat sărutată de profesorul de engleză are doar 15 ani, iar cadrul didactic nu s-a jenat să o apuce de fund în timp ce o săruta franțuzește. Nu l-a deranjat nici faptul că era filmat de colegii fetei. Acum, cazul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar.

Imaginile video sunt pur si simplu șocante pentru ca întreaga scena se petrece sub ochii celorlalți liceeni de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației, relatează vasiledale.ro.

Citește și: Ce spune soțul Dianei Tăicuțu, directoarea Liceului de Artă din Focșani, prinsă în ipostaze intime cu un elev

Motivul sărutului ar fi fost acordarea unei note de trecere pentru a ca fata sa nu rămână corigenta, susțin elevii. Profesorul și-a dat între timp demisia.

Ce spune purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș

Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș: „Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil.

Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia.

Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației. Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere.

Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional.

La testarea psihologică nu s-a descoperit absolut nicio cauză care ar putea să împiedice cadrul didactic să profeseze.

Conducerea școlii a discutat și cu eleva, a înștiințat ieri părinții atât telefonic, cât și printr-o adresă a școlii.

Părinții vor veni probabil azi la școală și s-a luat decizia ca în rezolvarea acestui caz, din punct de vedere emoțional, eleva să beneficieze de serviciile consilierului şcolar în unitate”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top