Connect with us

Știri

Silviu Prigoana duce copiii la schi cu ordin de la judecatori

Silviu Prigoana isi duce copiii la munte cu hotarare de la judecatori. Aceasta masura este necesara dupa ce Prigoana s-a trezit ca fosta sotie nu ii mai da copii in vacanta la schi, cu toate ca initial aceasta acceptase.

Omul de afaceri sustine ca a planificat totul si ca s-a vazut nevoit sa intervina prin judecatori ca sa-si poata petrece vacanta alaturi de copii.

Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, iubita unui celebru milionar roman! Vezi despre cine e vorba!

Daciana Sarbu, subiect de teza la un liceu din Cluj: „Daciana e femeie de casa: Spala bani”

Silviu Prigoana a divortat anul trecut de cea care i-a daruit doi copii, insa lupta pentru custodia micutilor continua si acum. Fosta sotie si-a dorit custodie exclusiva, insa in cele din urma judecatorii au decis ca cei doi baieti sa-si petreaca doua zile cu tatal la doua saptamani, precum si jumatate din vacanta. Cu toate astea, Prigoana spune ca de multe ori fosta sotie ii pune bete-n roate atunci cand isi face planuri cu cei mici.

„Am primit o notificare de la mincinoasa neamului ca pot sa plec cu copiii, dupa care s-a sucit si a revocat hartia respectiva cum face de obicei si atunci a trebuit sa ma adresez instantelor pentru ca intre timp am facut rezervari, am platit hotelul, avansul, una, alta si copiii si-ar dori sa mergem la munte la schi”, a declarat Silviu Prigoana.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top