Connect with us
Simona Halep, apariție de senzație. Cum s-a îmbrăcat la ședința foto

Știri

Simona Halep, apariție de senzație. Cum s-a îmbrăcat la ședința foto

Simona Halep, apariție de senzație la sedința foto oficială. Într-o rochie neagră, elegantă, Simona a pozat cu trofeul adjudecat ieri după meciul cu Sloane Stephens.

Simona Halep a efectuat, duminică, în cadrul complexului de la Roland Garros, şedinţa foto oficială. Sedința a fost făcută în calitate de campioană la French Open.

Simona Halep, apariție de senzație în calitate de campioană Frech Open

Îmbrăcată într-o rochie neagră, Halep a pozat cu trofeul cucerit, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros. Asta după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un „major”, după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Citește și Mama Simonei Halep, mesaj emoționant după finala Roland Garros

Meci incredibil ieri la Roland Garros. Simona Halep a câștigat după ce a înfrânt-o pe americanca Sloane Stephens. Meciul a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură. La finalul meciului, Simona Halep a fost ajutată să urce in tribună unde și-a îmbrățișat mama.

Mama Simonei Halep a transmis tuturor mamelor ca le doreste sa traiasca ce a trait ea. Mesajul Taniei Halep este impresionant!

“Le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe. Este o jucătoare completă. A devenit un om cu o mentalitate solidă şi sunt tare mândră de ea, vă doresc la fel tuturor”, a declarat Tania Halep.

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros

O declarație emoționanță a făcut și antrenorul Simonei Halep. Acesta a spus că Simona a reușit extraordinar și că românii trebuie să fie mândri de câștigul Simonei Halep.

“Sunt foarte mandru de ea, este minunat cum a revenit, cum si-a construit cariera. A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania. Se spune ca destinatia e mai frumoasa daca drumul e plin de obstacole.

Pe teren esti singur, trebuie sa te descurci si asta e o lectie importanta”, a declarat Darren Cahill, dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros, conform news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top