Simona Halep dată în judecată de BNR (Banca Națională a României)

Ultimul update: luni 11 februarie 2019 18:26 Data publicării: luni 11 februarie 2019 18:26
Autor , în Știri

Simona Halep a fost dată în judecată de BNR. Banca Națională a României cere daune de 1 milion de euro, după ce Simona Halep și Ion Țitirac au cerut reîntroducerea în circuitul sportiv a Arenelor BNR.

De ce a fost Simona Halep dată în judecată de BNR

“Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni. Vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare. Apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri. Ne cere daune 1 milion de euro. Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor. Pentru că e foarte greu să joci vara în sală”, a spus Ilie Năstase la Telekom Sport TV, conform Fanatik.

Ilie Năstase a vorbit și despre meciurile jucate de România la Fed Cup împotriva Cehiei și a avut numai cuvinte la adresa lui Monica Niculescu și Irina Begu.“E bine că Niculescu și Begu au câștigat turneul acela înainte. Nu e prima oară când joacă împreună. Avem un dublu care contează foarte mult. Chiar dacă Simona face două meciuri avem nevoie și de dublu. Buzărnescu nu a jucat rău, dar au jucat celelate două foarte bine.  Mi-a plăcut că a lovit tot timpul mingea și a atacat. E un lucru foarte bun că a avut încredere. Mie mi-a fost frică la primul meci pentru că a fost foarte greu (n.r. cel cu Katerina Siniakova). Fata aia a jucat foarte bine. E numărul 1 la dublu, dar e foarte bună și la simplu. La Pliskova știam cum joacă, dar cealaltă m-a impresionat”, a spus Ilie Năstase.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii
  1. Costin Mironel , 11 februarie 2019 la 18:59

    Gazeterim iefin,alambicat fara substanta…