Connect with us
Simona Halep, gest impresionant în plină epidemie

Știri

Simona Halep, gest impresionant în plină epidemie

Simona Halep face un gest impresionant în plină epidemie! Sportiva a anunțat că va dona o sumă de bani pentru pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea sițuatii, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanta.

Simona Halep, gest impresionant în plină epidemie

Simona Halep este alături de români și de sistmeul medical din românia și donează o sumă de bani pentru achiziționarea mai multor echipamente și materiale care sunt necesare spitalelor acum, în plină epidemie de coronavirus. Sportiva a făcut anunțul pe rețelele de socializare printr-un fimuleț.

Totodată, Halep i-a îndemnat pe toți cei care pot face donații sau pot ajuta în vreun fel să facă asta fără să stea pe gțnduri. Ea a pus la dispoziție contul Asociației „SOCIETATEA DE BOLI INFECȚIOASE ȘI HIV/SIDA”.

Iată mesajul integral al Simonei, care se regăsește pe pagina sa de Facebook:

„Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii.”

Simona a luat decizia de a dona, însă nu a precizat despre ce sumă este vorba.

Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!

Pentru donatie : Asociatia „SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA” cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron si
RO27RNCB0078138325900002 – Euro, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top