Connect with us

Știri

Simona Halep, părăsită de omul ei de încredere

Simona Halep nu va mai fi antrenată de omul cu ajutorul căruia a reușit să câștige în 2018 trofeul de la Roland Garros.

Tenismena va fi din anul 2019 pe mâinile unui alt antrenor. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Darren Cahill într-o postare pe Facebook.

„Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei.

Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şi o persoană pe care o respect enorm, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru.

Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari.

Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc”, a scris Cahill.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Ce s-a întâmplat cu sportiva la Singapore

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top