Connect with us
Simona Halep - Petra Martic LIVE în sferturile de finală de la Indian Wells

Știri

Simona Halep – Petra Martic LIVE în sferturile de finală de la Indian Wells

Simona Halep Petra Martic LIVE. Simona Halep joacă miercuri seara, după ora 22.00, cu Petra Martic, în sferturile de finală de la Indian Wells.

Jucătoarea noastră, care este în prezent lider mondial, și-a asigurat prin accederea în această fază a turneului WTA din SUA un cec în valoare de 167.195 de dolari.

Dacă Simona o va învinge pe Martic și ajunge în semifinale, ea va primi un cec în valoare de 327.965 de dolari.

Calificarea în finală este recompensată cu suma de 654.860 de dolari, iar câștigarea turneului aduce un cec de 1.340.000 de dolari.

Petra Martic, adversara de azi a Simonei, are 27 de ani și este din Croația. Ea este clasată în prezent pe locul 51 în ierarhia WTA, iar cea mai bună performanță a fost locul 42, pe care l-a ocupat în 2012.

Martic a reușit să o învingă pe Jelena Ostapenko (6 WTA) în șaisprezecimi, în două seturi, scor 6-3, 6-3. În optimi, ea a trecut tot în două seturi de Marteka Vondrousova (54 WTA), scor 6-3, 7-6.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori, iar fiecare are câte o victorie.

Simona a bătut-o la Guangzhou, în 2015, cu 6-4, 6-2, extrem de clar. Martic a învins-o în anul 2011, când Simona se afla la începuturile carierei.

Adversara de azi a Simonei era văzută drept o jucătoare promițătoare în 2011-2012, dar a avut o perioadă de câțiva ani în care a avut probleme cu accidentările și a ieșit din primele 100 de tenismene ale lumii.

Simona Halep Petra Martic LIVE: Cu cine ar putea juca Simona în semifinală

Simona Halep pare să fie în formă maximă înaintea acestui meci. Ea a trecut fără emoții în optimi de chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), scor 7-5, 6-1.

„Știam că o să fie așa, pentru că ne-am antrenat acum câteva zile și m-a învins la antrenamente. A fost un meci greu, dar am fost pregătită, știam ce trebuie să fac, am încercat să țin mingea în joc, să nu greșesc mult și am dominat mai mult.

Abia am putut să ridic trofeul pentru că era prea greu. E mereu o plăcere să vin aici, să joc, pe terenul central. De asemenea, publicul este mereu plăcut.

Vă mulțumesc pentru că ați venit! Sper ca în runda următoare să joc mai bine decât acum”, a spus Halep la finalul meciului.

În cazul în care va câștiga în fața croatei Martic, Simona va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Naomi Osaka – Karolina Pliskova (5 WTA).

Celelalte partide din sferturi sunt Daria Kasatkina – Angelique Kerber și Venus Williams – Carla Suarez Navarro.

Confruntarea dintre Halep şi Martic, din sferturile de finală ale competiţiei de la Indian Wells, va avea loc cel mai probabil miercuri, după ora 22.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și va fi LIVE video pe site-ul televiziunii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top