Știri

Simona Halep are probleme de sanatate. Sportiva a contactat o bacterie periculoasa

Simona Halep a provocat o avalansa de dezbateri si critici dupa ce a decis sa nu participe la Jocurile Olimpice de la Rio de teama virusului Zika. Cu toate acestea, Simona Halep nu a reusit sa scape de problemele de sanatate.

Dupa ce a acuzat stari de rau in turnee, sportiva a fost la medic. In urma unui control, medicii au descoperit ca Simona Halep a contactat o bacterie periculoasa, scrie cancan.ro. Potrivit aceleasi surse, bacterie este denumita Helicobacter Pylori si afecteaza serios mucoasa stomacului si a duodenului, iar în timp produce grave afecţiuni gastrice.

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, in sferturile de finala ale US Open, dupa doua ore si 15 minute de joc, potrivit News.ro.

Halep isi amâna câstigarea primului Grand Slam din cariera, insa evoluţia ei de la acest turneu ii ofera speranţe pentru acest vis. Jocul româncei a inregistrat un progres semnificativ in aceasta vara, dar Serena Williams ramâne inca o nuca tare de spart. Pe arena Arthur Ashe, Simona Halep a oferit momente de tenis entuziasmant, mai ales in setul al doilea. Williams a fost din nou o masina de servit asi (18), iar jocul ei la fileu a fost imbatabil. Pusa sa alerge si sa loveasca din spatele terenului, Williams devine o jucatoare normala. Din nefericire, jucatoarea româna nu a reusit decât intr-un set sa o coboare printre pamântence.

Simona Halep a inceput in forţa toate cele patru meciuri disputate anterior la US Open. Cu Serena Williams, ea a fost pusa pentru prima data in mare dificultate in startul intâlnirii. Americanca a facut 3-0 in sase minute, cu break in ghemul al doilea, cu cinci asi si cu sapte lovituri direct câstigatoare.

Nivelul jocul liderului WTA a mai scazut apoi, si pe fondul unui serviciu cu mult efect al româncei, dar si pe cel al mingilor trimise mai in adâncime. Halep a miscat-o mai mult pe adversara, care nu a mai lovit din poziţii comode si rezultatele au inceput sa apara pe tabela. Fara sa faca puncte cu lovituri direct câstigatoare (prima a reusit-o in ghemul al saselea), doar din greselile neforţate ale Serenei Williams românca s-a apropiat la 2-3. Ghemul al cincilea a fost primul pierdut de Williams pe propriul serviciul la acest turneu, din 38 jucate.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-09T11:39:06+03:00 11:39

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More