Connect with us
SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. Elevii de la profilul real, clasa a 11 a, dau azi, 9 martie, proba la matematica.

Știri

Simulare Bacalaureat 2016 clasa a XI a, subiecte la matematica

SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. SIMULARE BAC 2016, MATEMATICA, CLASA a 11 a. Elevii de clasa a XI a dau azi, 9 martie, proba obligatorie a profilului. Cei de la profil real vor sustine examen la Matematica.

SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. SIMULARE BAC 2016, MATEMATICA, CLASA a 11 a.Azi, 9 martie 2016, are loc ultima proba de la simularea de Bac 2016 pentru elevii din clasa a XI a, proba obligatorie a profilului. Cei de la uman dau examen la istorie, iar cei de la real si tehnologic la matematica.

Iata ce s-a dat la matematica, la profil real, la mate-info

clasa a xi a mate info

Simulare Matematica clasa a xi a mate-info

Iata ce s-a dat la profil real, stiintele naturii la matematica la simularea de Bac 2016

clasa a xi a

Subiecte simulare Bac 2016 – Matematica – Stiinte ale naturii. foto: ziarulunirea.roi

clasa a xi a stiinte 2

Iata ce s-a dat la profil tehnologic la matematica

Simulare bac 2016 clasa a xi a, subiecte matematica, profil tehnologic. foto:alba24.ro

Vezi si: Simulare Bacalaureat 2016, subiecte istorie, clasa a XI a

Pentru al treilea an consecutiv, elevii de clasa a XI-a sustin simularea la bacalaureat, ca preambul pentru examenul de maturitate pe care il vor da în ultima clasa a XII a. Ei vor da examen la toate materiile scrise pe care le vor sustine la bacalaureat, exceptand ultima proba scrisa, cea a profilului si a specializarii. Modele de subiecte sunt disponibile pe edu.ro.

SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. SIMULARE BAC 2016, MATEMATICA, CLASA a 11 a. Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. SIMULARE BAC 2016, MATEMATICA, CLASA a 11 a. Notele obtinute nu se trec in catalog. In situatia exceptionala in care se doreste acest lucru, elevul trebuie sa solicite profesorului consemnarea notelor in catalog. In urma analizei rezultatelor, inspectoratele scolare vor lua masuri de monitorizare si control, dar si de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a XI a, SUBIECTE LA MATEMATICA. SIMULARE BAC 2016, MATEMATICA, CLASA a 11 a. Subiectele pentru simularea la nivel national a examenului de bacalaureat, diferentiate in functie de filiera, profil si specializare, sunt elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare, in mod similar cu modelele publicate pe http://subiecte.edu.ro, inca din luna noiembrie a anului trecut. Subiectele sunt proiectate astfel incat tratarea lor sa valorifice capacitatile elevilor pe temele prevazute in programa de examen, parcurse pana la aceasta data. Corectarea lucrarilor va fi facuta, in baza unor bareme care asigura unitatea si obiectivitatea evaluarii si notarii la nivel national, de doi profesori din unitatile de invatamant liceal in care elevii sustin evaluarea (unul dintre profesori fiind cel care preda la clasa).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top