Știri

Simulare Bacalaureat 2016, subiecte istorie, clasa a XI a

SIMULARE BACALAUREAT 2016, clasa a XI a, SUBIECTE LA ISTORIE. SIMULARE BAC 2016, ISTORIE, CLASA a 11 a. Proba obligatorie a profilului este ultima pe care elevii din clasa a unsprezecea o sustin. Notele obtinute vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

Iata ce s-a dat la Istorie la clasa a XI a

Vezi si: Simulare Bacalaureat 2016 clasa a XI a, subiecte la matematica

SIMULARE BACALAUREAT 2016, clasa a XI a, SUBIECTE LA ISTORIE. SIMULARE BAC 2016, ISTORIE, CLASA a 11 a. Elevii din clasa a XI a au inceput simularea la Bac luni, cu proba la limba si literatura romana ( Vezi aici ce subiecte s-au dat).

SIMULARE BACALAUREAT 2016, clasa a XI a, SUBIECTE LA ISTORIE. SIMULARE BAC 2016, ISTORIE, CLASA a 11 a. Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice organizeaza in perioada 7 – 10 martie, la nivel national, simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a. Obiectivele simularii examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care il vor sustine la finalul invatamantului liceal, stabilirea nivelului real de pregatire atins, precum si optimizarea pregatirii elevilor.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, clasa a XI a, SUBIECTE LA ISTORIE. SIMULARE BAC 2016, ISTORIE, CLASA a 11 a. Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, clasa a XI a, SUBIECTE LA ISTORIE. SIMULARE BAC 2016, ISTORIE, CLASA a 11 a. . Notele obtinute nu se trec in catalog. In situatia exceptionala in care se doreste acest lucru, elevul trebuie sa solicite profesorului consemnarea notelor in catalog. In urma analizei rezultatelor, inspectoratele scolare vor lua masuri de monitorizare si control, dar si de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-13T00:13:31+03:00 0:13

Acest site foloseste cookies.

Read More