Connect with us
Singurul orfelinat pentru puii de urs din Europa, aflat în România, are nevoie de ajutor. Află cum poți ajuta campania.

Știri

Singurul orfelinat pentru puii de urs din Europa, aflat în România, are nevoie de ajutor. Cum poți ajuta

În România, în munții Hășmaș, pe o suprafață de circa 3000 de hectare, există singurul orfelinat de urși din Europa. Aici este un habitat în care urșii orfani au toate premisele sa învețe cum e viața speciei lor astfel încât ei să poată fi eliberați, ulterior, în sălbăticie.

Ca urmare a lipsei fondurilor necesare pentru ca Centrul de Reabilitare a Urșilor Orfani să își continue activitatea, preferat de animale întrucât nu există exploatări forestiere, ori activitate umană, WWF, organizație ce susține conservarea naturii, a lansat campania de strângere de fonduri „Nepregătiții”.

Cum poți ajuta singurul orfelinat pentru puii de urs din Europa, aflat în România

Campania propusă de Thinkdigital România își propune să comunice românilor de pretutindeni că pot adopta un urs, urmând ca acesta să-și continue viața în sălbăticie, după ce primește un minim de ajutor la Centru (vaccinuri, hrană, minimă întreținere).

Până acum au declarat public că au adoptat un ursuleț Irina Margareta Nistor, Orkid, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Lucia.

Și alte persoane publice, vedete sau pur și simplu oameni implicați social pot sprijini orfelinatul pentru urși prin donații sau, cel puțin, cu un share dat acestei știri.

Clipurile video cu vedetele care susțin demersul WWF, precum și formularul prin intermediul căruia vă puteți alătura campaniei de adopție, sunt disponibile pe site-ul campaniei: wwf.ro/nepregatitii.

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

ThinkDigital România este parte a grupului regional TDG si derulează campanii complexe de digital media pe rețeaua proprie dar si cu prin intermediul platformelor globale si al partenerilor săi internaționali.

WWF Romania si ThinkDigital au colaborat cu succes și în 2016, pentru proiectul „Iubește”, ori în 2015, pentru proiectul Earth Hour (Ora Pământului), evenimentul global născut din pasiune, la Sydney, încă din anul 2007.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top