Connect with us

Știri

SITUATIE INEDITA! Horatiu, reporterul Antenei 1, agresiv cu NICOLETA VASCAN!

Ruptura vizibila din familia Printului Banatului l-a afectat si pe celebrul Horatiu, reporterul Antenei 1, cel care poate fi urmarit la „Un show pacatos” si „Acces direct”. Dan Capatos si Bordea nu au inteles ce a patit Horatiu in momentul in care i s-a adresat agresiv psihologului Nicoleta Vascan, aflata acasa la sotia lui Dani.

Horatiu incerca sa afle cum se poate rezolva problema din cuplu si a intrebat-o, la un moment dat, pe Nicoleta Vascan daca dansa considera ca Adelina il mai iubeste sau nu pe Dani. Psihologul a tacut si l-a intrebat pe Horatiu: „Tu ce crezi, Horatiu? Il iubeste sau nu?”. In acel moment reporterul Antenei 1 s-a enervat si aproape a tipat la Nicoleta Vascan: „Dumneavoastra sunteti psihiatru, nu eu. Raspundeti la intrebare!”.

CITESTE SI: PRINTUL BANATULUI SI ADELINA AU AJUNS LA PSIHOLOG

Nicoleta Vascan a inceput sa rada, detensionand situatia aparuta in direct dezvaluind ca „Horatiu mai are putin si plange”.

Psihologul a justificat apoi lipsa de raspuns la intrebarea reporterului „Un show pacatos”: „Este intrebarea tipica pusa de familie: Da il mai iubesti? Da cum e? Aceste intrebari ii fac rau”, a vorbit Vascan despre suferinta Adelinei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top