Connect with us

Știri

Situație zboruri pe Aeroportul Otopeni 23 martie 2018

Aeroportul Internațional București a emis în cursul zilei de vineri un comunicat de presă remis air24.ro în care atenționează pasagerii despre situația zborurilor din acest moment.

Potrivit acestuia, nici o cursă nu este anulată din cauza vremii. CNAB recomandă pasagerilor săi să consulte programul de zbor pe site-ul BucharestAirports.ro, notează air24.ro.

„Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 40 de minute.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranță. Infrastructura aeroportuară este operațională, fiind asigurate condiţiile pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.”, au declarat reprezentații CNAB într-un comunicat remis AIR24.ro.

Vezi pe AIR24.ro situația zborurilor și ce întârzieri există.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top