Connect with us

Știri

Sloturile Megaways – avantaje și dezavantaje

Sloturile Megaways – avantaje și dezavantaje

Sloturile online reprezintă una dintre activitățile recreaționale de top în acest moment. Oamenii care își doresc să iasă din rutina zilnică găsesc relaxarea potrivită în acest univers plin de culoare, în care distracția este prezentă la fiecare spin.

Pentru a face sloturile și mai distractive, companiile care dezvoltă jocuri s-au gândit la cele mai potrivite inovații. Sloturile clasice au câteva linii de plată și sunt ușor previzibile, iar printre inovațiile revoluționare se regăsesc cu siguranță jocurile de pacanele Megaways.

Acestea au apărut în 2016 și au fost create de compania australiană Big Time Gaming. Primul slot Megaways a fost Dragon Born. El conținea 7 role, cu motor Megaways și până la 116.649 de modalități de a obține un câștig. Matricea de joc nu mai era la fel de previzibilă, iar combinațiile câștigătoare erau considerabil mai mari. În plus, și caracteristicile speciale au atras atenția.

Inițial, comunitatea celor pasionați de jocuri de noroc nu a știut cum să perceapă acest joc. Au fost păreri mixte, dar ulterior, când s-a demonstrat că distracția poate fi mai mare cu sloturile Megaways, acestea au fost preluate și de alte companii. Acestea au obținut licență din partea celor de la Big Time Gaming și au dus totul la un nivel și mai ușor.

Practic, există și sloturi care oferă milioane de linii de plată. Cel mai bun exemplu este Laser Fruit de la Red Tiger Gaming, care are până la 60 de milioane de linii de plată. Cu așa ceva, să te tot distrezi!

Cum funcționează sloturile Megaways?

Motorul de joc Megaways este un mecanism ce modifică în mod complet întâmplător dimensiunea și implicit numărul rolelor. Cu fiecare rotire efectuată se va ajunge la un număr diferit de simboluri, iar asta duce la mai multe moduri de a câștiga. La fiecare rotire apare astfel o grilă proprie, ceea ce duce la mărirea considerabilă a numărului de linii de plată.

Numărul uriaș al liniilor de plată este, așadar, marele avantaj pe care sloturile Megaways îl au. Poți face combinații câștigătoare oriunde pe role și astfel ți se induce cumva ideea că este mai ușor să încasezi. Ce-i drept, câștigurile sunt mai frecvente, însă e de precizat că și sumele sunt mai mici decât la sloturile clasice, care au o volatilitate mai mare.

Gradul ridicat de distracție este impulsionat și de faptul că totul este imprevizibil. În momentul în care apeși spin, nu știi ce structură vei avea pe ecran și vei fi conectat în permanență. Poate că la unele sloturi clasice apeși spin mecanizat și atenția îți este atrasă doar de câștiguri, dar în cazul jocurilor Megaways acest lucru nu este valabil.

Există și dezavantaje ale sloturilor Megaways? Singurul minus este că plățile nu sunt la fel de mari. Însă există și excepții, cum ar fi jocul Starz Megaways, la care câștigul maxim este de până la 10.000x miza. Însă sloturile Megaways sunt potrivite în special pentru jucătorii recreaționali.

În plus, în ultimii ani, varietatea este tot mai mare la sloturile Megaways. Poți încerca titluri precum cel inspirat din celebra franciza The Expendables, care a reunit cei mai tari actori de filme de acțiune. Sau poți încerca jocuri clasice, cu fructe, ori poate jocuri Megaways inspirate din istoria Vestului Sălbatic. Sunt o mulțime de opțiuni din care poți alege ca să te distrezi responsabil pe platformele de cazino online licențiate.

Sursa featured image canva.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top