Connect with us
Poveste CUTREMURĂTOARE! A fost sclavă timp de 6 ani de cel care îi era iubit

Știri

Șocant: Bărbat de 61 de ani, arestat după ce și-a abuzat fiica de 4 ani

Caz șocant în Bacău! Un bărbat de 61 de ani, din localitatea băcăuană Letea Veche, a fost arestat preventiv, vineri, de Judecătoria Bacău, sub acuzaţia de viol, după ce şi-ar fi abuzat sexual, în mod repetat, fiica de patru ani. Atât copila, cât şi mama acesteia au fost internate provizoriu într-un centru maternal, informează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cazul fetiţei abuzate sexual de către tatăl său a ajuns în atenţia autorităţilor în urma plângerii făcute de către mama copilei, cu care bărbatul trăia în concubinaj de mai mulţi ani.

Femeia le-a spus anchetatorilor că fiica sa ar fi fost abuzată sexual de mai multe ori în locuinţa lor din Letea Veche, însă i-a fost frică să reclame până acum pe motiv că era ameninţată de către concubin.

”În urma cercetărilor desfăşurate, s-a constatat că cele sesizate se confirmă. În consecinţă, s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

La propunerea procurorilor, bărbatul de 61 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Bacău pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol.

Fetiţa de patru ani şi mama sa au ajuns într-un centru maternal, unde beneficiază de consiliere psihologică de specialitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top