Connect with us

Știri

SOCANT! Ce transmite MARIOARA ZAVORANU din lumea de dincolo

Parapsihologul Geta Heimerl a vorbit din nou cu sufletul Marioarei Zavoranu si a declarat in emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars ca aceasta i-a marturisit de ce nu a lasat in urma un testament.

„M-am concentrat dimineaţă pe doamna Marioara şi părea a fi mult mai bine decât ieri. Chiar mi-a spus că din cauza faptului că este foarte mediatizat acest subiect despre ea, au fost oameni care i-au transmis mesaje nu tocmai în regulă, adică a fost înjurată. Ea, acum, în perioada aceasta, are nevoie de rugăciunile noastre, acolo unde e.

CITESTE SI: UITE CE BURTICA ASCUNDE ANDRA SUB ROCHIA DE DANTELA!

Faptul că nu a lăsat un testament, demonstrează că a ţinut la Oana. Marioara mi-a spus că a ajutat nişte copii şi ea şi-ar dori ca Oana, din banii pe care îi va primi, să ajute şi ea alţi copii. Doamna Marioara ar trebui lăsată să se odihnească în pace. Mi-a mai povestit că în lumea de dincolo s-a întâlnit cu o prietenă care a murit recent”, a marturisit Geta Heimerl astazi in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, noteaza spynews.ro.

Oana Zavoranu a luat o decizie soc in legatura cu vila din Afumati a mamei sale. Vedeta de televiziune a anuntat ca va vinde casa „parinteasca” si va scoate la licitatie toate obiectele de arta pe care le-a strans mama sa de-a lungul timpului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top