Connect with us

Știri

Șocant! Cum și-a pregătit polițistul asasin din Pitești fiul înainte să îl omoare, noi detalii ies la iveală

Un bărbat şi fiul său în vârstă de 3 ani au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-un apartament din municipiul Piteşti, din primele cercetări rezultând că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Conform unor surse judiciare, există indicii că bărbatul, care era poliţist în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, şi-a împuşcat mortal fiul şi apoi s-a sinucis. El ar fi folosit pistolul de serviciu, pe care nu îl predase la ieşirea din schimb.

„Sunt trei bilete în care nu-și cere iertare de la nimeni. Au fost găsite în dormitor, în apropierea cadavrelor. Sunt doar mesaje care se vor a fi triste care, probabil, reflectă starea emoțională a lui (n.r. a polițistului Marius Franțescu) din acele momente”, au spus surse judiciare pentru libertatea.ro.

Asasinul în uniformă a lipit arma de tâmpla stângă a micuțului și a tras un foc prin pernă

„Copilul a fost omorât cu un foc de armă tras de la foarte mică distanță printr-o pernă. De fapt, tatăl băiețelului a lipit arma de tâmpla stângă copilului”, au dezvăluit surse apropiate anchetei.

Poliţistul din Piteşti care şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis promovase testarea psihologică şi nu făcea obiectul vreunei cercetări administrative, a afirmat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), inspectorul principal Georgian Drăgan.

Citește și: Caz şocant în Piteşti: Un poliţist şi-a împuşcat mortal copilul apoi s-a sinucis

„Pot să vă spun că la începutul acestui an, în ianuarie, bărbatul a fost testat psihologic şi a luat această testare psihologică, a fost declarat promovat. Nu era în curs de cercetare administrativă sau prealabilă”, a declarat Georgian Drăgan la Digi 24.

El a prezentat, totodată, şi succesiunea evenimentelor care au dus la descoperirea celor două cadavre în locuinţa poliţistului din Piteşti.

„Săptămâna aceasta s-a pronunţat divorţul între cele două persoane, între poliţistul de 29 de ani şi soţia acestuia. În această dimineaţă, soţia lui a mers la domiciliul bărbatului, unde a lăsat copilul în vârstă de 3 ani şi 7 luni în grija acestuia.

Bărbatul nu a mai răspuns la telefon, așa că fosta soție a sunat la 112

Ulterior, nu a mai răspuns nici la telefon şi nici la uşă, atunci când soţia s-a deplasat la domiciliul bărbatului pentru a lua copilul înapoi acasă. Soţia a sunat la 112 şi deîndată s-au deplasat la faţa locului echipajele de la descarcerare, poliţiştii şi echipele medicale. Au găsit cadavrele celor doi (…).

Acestea vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IGPR.

Bărbatul, care era poliţist în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, a folosit pistolul de serviciu, pe care nu îl predase la ieşirea din schimb.

Conducerea anchetei a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

foto: video a1.ro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top