Connect with us

Știri

Șocant! O cunoscută artistă a fost găsită înecată în Dunăre

Doliu în muzica românească, după ce una dintre cele mai cunoscute artiste a pierit într-un cumplit accident. Anca Pop se îndrepta spre casa părintească, însă din cauza poleiului de pe asfalt a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina direct în Dunăre.

Accidentul s-a petrecut în zona localității Svinița, din județul Mehedinți. La volan se afla chiat cântăreața, în vârstă de 34 de ani.
Salvatorii care au ajuns imediat la fața locului au încercat să o ajute, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Citește și: Caz șocant la TV. A murit în timpul unei emisiuni VIDEO

Scafandrii au scos din autoturim femeia decedată, însă șansele de supraviețuire erau reduse din cauza condițiilor meteo și a apei extrem de reci. Autoritățile au anunțat că nu au mai fost găsite și alte persoane în autoturism.

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea.

Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei ORşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

La aflarea veștii, prietenii virtuali ai artistei i-au transmis mesaje de condoleanțe prietenei sale

„Condoleanţe, Anca Pop, Dumnezeu să te ierte, Condoleanţe! Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, mult mai frumoase. Drum lin, Anca!, R.I.P. Dumnezeu a luat-o să cânte îngerilor, Ai vrut tu să fii mai specială, mai unicată, ai vrut, ai fost, dar nu mai eşti. Dumnezeu să te ierte”, sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Ancăi Pop.

Anca Pop a devenit cunoscută după ce a colaborat cu celebrul Goran Bregovic. În anul 2008, aceasta a scris două piese pentru albumul Champagne for Gypsies al lui Goran Bregovic. În 2017, aceasta și-a lansat primul său album în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2015, aceasta a apărut pe coperta revistei Playboy.

Aceasta a devenit controversată în urma unor filmulețe pe care le posta pe paginile sale de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top