Connect with us
ŞOCANT! O femeie obeză a ucis o fetiță, după ce s-a aşezat peste ea până a sufocat-o

Știri

ŞOCANT! O femeie obeză a ucis o fetiță, după ce s-a aşezat peste ea până a sufocat-o

O femeie care cântărește 150 de kilograme a fost reţinută de autorităţi, sub acuzaţii de omucidere şi cruzime împotriva copiilor.

Asta după ce a ucis o fetiţă de doar nouă ani, aşezându-se pe ea, până când micuţa şi-a dat ultima suflare.

Citeşte şi Planta care tratează toate tulburările SEXUALE la femei! Iată pentru ce e bună!

Autorităţile din Departamentul de Poliţie al ţinutului Escambia spun că Veronica Green Posey, vinovată de uciderea micuţei de nouă ani, a vrut să îi aplice fetiţei o pedeapsă, aşa că a ales ce îi era la îndemnână, dată fiind greutatea sa de 150 de kilograme: s-a aşezat pe ea şi a sufocat-o.

Potrivit abcnews.go.com, femeia în vârstă de 64 de ani le-a spus autorităților că s-a așezat pe micuţa Dericka Linsday pentru a o disciplina.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru biata fetiţă

Mai mult decât atât, mama victimei este complice la crima odioasă. Mama fetiţei a sunat-o pe Veronica Posey, pentru a-i cere ajutorul. Aceasta dorea să îi dea o lecţie fetiţei.

După ce a fost bătută de propria mamă cu o ţeavă de metal, copila s-a aşezat pe un fotoliu, unde a fost prinsă de verişoara sa, care pur şi simplu s-a năpustit cu toată greutatea asupra copilei, nelăsând-o să respire o secundă.

Zece minute a stat cu totul peste fetiţă, în timp ce aceasta se zbătea şi striga că nu poate respira, mărturiseşte tatăl micuţei.

Citeşte şi CUTREMUR în gimnastică! O campioană din România face mărturisiri îngrozitoare

Când s-a îndepărtat de fată, aceasta nu mai respira, așa că familia a sunat la 112. Medicii însă au ajuns prea târziu, iar fetița nu a mi putut fi salvată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top