Connect with us
ȘOCANT: "Tata ma viola. Cu timpul a început să îmi placă și îl seduceam. La 10 ani..."

Știri

ȘOCANT: „Tata ma viola. Cu timpul a început să îmi placă și îl seduceam. La 10 ani…”

O carte numită Incest Diary a stârnit un val de controverse în Anglia și Statele Unite, după ce autoarea, care și-a menținut anonimatul, a povestit relația bolnavă pe care a avut-o cu tatăl său.

Aceasta spune că pe vremea când avea doar 3 ani, a început să fie abuzată de tatăl ei, dar cu timpul, ea a început să întrețină de bună-voie raporturi intime cu el. „Tata este secretul meu. El mă viola. Dar cel mai ascuns secret este faptul că uneori chiar îmi plăcea. Uneori eu îl doream și îl seduceam”, este unul dintre pasajele care a pus lumea pe jar.

La început, tânăra a considerat abuzurile monstruoase, dar cu timpul, ea mărturisește că a început să se îndrăgostească de propriul tată și să își urască mama.

„Când aveam 8 ani, ne-am mutat într-o casă nouă. Am crezut că dormitorul matrimonial va fi pentru mine și tatăl meu, iar mama va sta într-o altă camera. Am început să o urăsc pe mama pentru că tata intreținea relații sexuale și cu ea”, povesteste tânăra în cartea sa, conform mirror.co.uk.

„Când aveam 10 ani, părintii mei s-au despărțit, dar relația dintre mine și tata a continuat”, scrie autoarea.

Totul s-a terminat când ea avea 20 de ani și a decis să își confrunte tatăl cu privire la abuzurile din copilărie. Bărbatul a negat totul și i-a spus că este moartă pentru el.

Povestea a stârnit mari controverse. În timp ce unii acuză că totul este o minciună inventată pentru a vinde cartea, alții spun că este reală și că tânăra a suferit de sindromul Stockholm, o afecțiune de tip psihologic care face ca victima să își îndrăgească agresorul, după ce a fost supusă unui abuz un timp îndelungat.

Citește și: Rudele celor șapte violatori din Vaslui au rupt tăcerea. Dezvăluire-șoc la trei ani de la cumplitul viol!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top