Connect with us

Știri

Anomalii în solul pe care se află casa lui Gheorghe Dincă. Ce a indicat scannerul

S-au găsit numeroase anomalii în solul pe care se află casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Iată ce a indicat scannerul performant folosit de autorități astăzi.

Anomalii în solul pe care se află casa Lui Gheorghe Dincă.

Cazul de la Caracal este înconjurat de mister. Presupusul criminal Gheorghe Dincă a dus autoritățile de nas până acum. Există prea puține informații concrete despre acest caz și asta ridică multe semne de întrebare. Au trecut multe zile de cercetări și astăzi autoritățile au reușit să utilizeze scannerul mult promis.

Curtea criminalului a fost curățată, acesta fiind un proces extrem de anevoios. Zona este împânzită de mizerii și resturi, era un haos de nedescris. Scannerul performant pe care autoritățile l-au tot promis a fost astăzi pus în funcțiune și va verifica curtea de 2000 pătrați a lui Dincă. Acesta a fost adus de la Institutul de Stat în Construcţii.

Au apărut primele rezultate care indică mai multe anomalii. Se pare că solul nu făcea masa și corp comun cu restul terenului din jur, conform Ciao.ro

În fiecare segment care va indica probleme, autoritățile vor folosi un excavator pentru a săpa, în speranța că se vor găsi mai multe indicii care să dea răspunsuri despre disparițiile celor doua tinere Alexandra Măceșanu șu Luiza Melencu.

Între timp, DIICOT a confirmat că oasele găsite în pădure sunt ale unei adolescente cu vârsta curpinsă între 15 și 19 ani. A apărut și o a treia victimă. O femeie din Olt în vârstă de 49 de ani susține că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă.

Ea este din localitatea Brâncoveni, o comună de lângă Caracal și susține că a fost în trecut victima criminalului care a terorizat România. Marți 13 august aceasta a depus o plângere la Poliția din Caracal reclamând că a fost violată și bătută crunt de Gheroghe Dincă.

Citește și: O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top