Connect with us
Anunțul anchetatorilor despre probele ADN luate din casa lui Gheorghe Dincă. Ce s-a descoperit în locuința criminalului

Știri

Anunțul anchetatorilor despre probele ADN luate din casa lui Gheorghe Dincă. Ce s-a descoperit în locuința criminalului

Cazul crimelor din Caracal se complică, iar ancheta va fi una de lungă durată, deoarece anchetatorii au găsit nu mai puțin de cinci probe ADN, diferite de cele ale lui Gheorghe Dincă și a Alexandrei Măceșanu, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de dcnews.ro!

Anchetatorii spun că au găsit cinci ADN-uri în casa lui Gheorghe Dincă

Așadar, se pare că Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime, nu doar pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, pe care Dincă a recunoscut că le-a ucis. Anchetatorii recunosc, sub protecția anonimatului, că sunt comparate probele ADN ridicate din casa din Caracal cu ale altor fete dispărute.

Anchetatorii vor acum să afle ce a făcut Gheorghe Dincă în ultimele șase luni, iar pentru asta vor fi audiate foarte multe persoane din anturajul său. “Ancheta va fi lungă. În casă au fost găsite mai multe probe ADN. Două știm clar ale cui sunt: unul este al lui Gheorghe Dincă iar altul al Alexandrei. Pe lângă alte probe, vrem să vedem cui aparțin celelalte cinci probe ADN ridicate”, au declarat anchetatorii pentru sursa mai sus menționată.

Anchetatorii spun că au găsit cinci ADN-uri în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii spun că au găsit cinci ADN-uri în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii așteaptă rezultatele IML legate de rămășițele din pădurea de lângă Caracal

IML a stabilit că rămășițele umane găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Melencu, în proporție de 99,99%. Familia fetei stabilise înmormântarea Alexandrei, însă s-a răzgândit. A cerut o contraexpertiză a analizelor făcute de IML. Familia Alexandrei Măceșanu a spus că este dispusă să plătească contraexpertiza, însă momentan nu este posibil ca aceasta să fie făcută, deoarece solicitarea poate fi făcută doar după trimiterea în instanță a dosarului.

De asemenea, se așteaptă analizele IML și în cazul oaselor găsite într-o pădure de lângă Caracal. Rămășițele ar putea aparține Luizei Melencu, deși criminalul a spus că acolo ar fi fost ”fata din mai”, deși Luiza a dispărut în luna aprilie. Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că le-a ucis pe cele două fete, după care le-a incendiat trupurile.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Serban C

    2019-08-12T21:32:08+03:00 at 21:32

    Fac hipnoza implicita, suntem 4 oameni pa Terra care facem asta: citim cele mai ascunse ganduri, citim evolutia pacientului si-i oferim solutii de care sa tina cont, Daca sunt lasat as putea incerca o introspectie in gandurile odiosului criminal.
    Cu stima,
    Sombrero.
    P.S. Nu e o gluma!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top