Cel mai bun prieten a facut un gest impresionant pentru acest adolescent! A economisit doi ani ca sa isi realizeze visul!

10.03.2019

Cel mai bun prieten al unui adolescent din SUA a dovedit ca orice poate fi posibil si se poate realiza cu rabdare. Prietenia celor doi tineri a inspirat o planeta intreaga.

Cel mai bun prieten la nevoie se cunoaste, asa ca Tanner Wilson nu a stat pe ganduri cand a inceput sa isi puna in aplicare planul. Pentru ca Brandon Qualls avea nevoie de un scaun cu rotile nou, el s-a sacrificat si i l-a achizitionat.

Totul a durat o perioada indelungata, insa, a meritat pe deplin! Tanner Wilson a dat dovada de multa loialitate fata de cel mai bun prieten al sau. El a economisit toti banii pe care a reusit sa ii stranga, in aceasta perioada.

In plus, nu i-a spus lui Brandon nimic despre planul sau. A tinut totul secret timp de doi ani de zile. In aceasta perioada, Tanner a pus deoparte toti banii pe care i-a castigat de la jobul sau part-time pe care il avea, dupa orele de la scoala. Cand a avut toata suma de care avea nevoie, a achizitionat cadoul pentru apropiatul sau si i l-a dat in fata colegilor de liceu.

„Am izbucnit in lacrimi cand am vazut. Am avut o reactie de parca ii spuneam ca nu imi vine sa cred ca ai facut asta pentru mine. Era visul meu sa am asa ceva. Si visul meu a devenit realitate”, a marturisit Brandon Qualls.

Elevul se folosea pana atunci de un scaun cu rotile mai vechi, care ii solicita foarte mult corpul. Pentru ca nu a mai suportat sa il vada pe cel mai bun prieten al sau cum se chinuie, zilnic, Tanner Wilson s-a straduit sa-si economiseasca toti banii si i-a cumparat un scaun cu rotile electric.

Mama adolescentului care si-a dedicat ultimii doi ani din viata pentru a strange banii, Coleen Carmack, a povestit ca nu a fost surprinsa de un asemenea gest. „Amandoi merita atentie in mod egal, pentru ca sunt copii foarte buni. Nu m-a surprins gestul lui Tanner, asa este el. Mereu se gandeste la cei din jur, niciodata la el. Noi l-am invatat ca nu ajunge nicaieri daca este o persoana rea”, a povestit femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *