Categorii Social

Cum arată femeia care nu-și găsește un iubit pentru că e prea frumoasă

Este foarte greu să-ți găsești pe cineva cu care să te potrivești și care să corespundă plăcerilor tale. Fie că este vorba de nepotrivire de caracter sau de aspectul fizic care nu te atrage, este dificil să-ți găsești sufletul pereche în această vreme, când pretențiile sunt mult mai mari decât ceea ce ești dispus să oferi. Totuși, cât de dureros poate să fie pentru o femeie care nu își găsește un iubit din cauza faptului că este… prea frumoasă? Deși pare un avantaj frumusețea, pentru un fotomodel, este o problemă.

E prea frumoasă pentru orice bărbat

O femeie de 36 de ani susține că este mult prea frumoasă și sexy pentru a-și găsi un partener de viață și că aspectul fizic o face, de cele mai multe ori, să îi intimideze pe cei din jur. Astfel, deși un bărbat poate și-ar dori să fie cu ea, nu are curaj să îi mărturisească ce simte.

Modelul de lenjerie din Marea Britanie, Jenna Thompson, mărturisește că frumusețea ei a devenit cu adevărat o problemă, deoarece toți băieții drăguți și de treabă, așa cum spune ea, se tem să o abordeze. Ea s-a despărțit de fostul iubit în urmă cu trei ani, timp în care a stat doar alături de cei doi copii ai ei, nereușind să-și mai refacă viața. Ea crede că superficialitatea oamenilor este dată și de numeroasele aplicații de dating, unde oamenii nu își arată mereu adevărata identitate. Ea a fost sfătuită chiar să își schimbe înfățișarea, însă nu crede că trebuie să recurgă la astfel de gesturi pentru a mulțumi pe cineva, pentru că nu ar mai fi cu adevărat EA. Astfel, continuă să creadă că nu a venit momentul, însă nu se descurajează.

„Cred că intimidez bărbaţii de treabă. Se pare că atrag doar tipi care urmăresc un singur lucru, aventuri de o noapte. Nimeni nu caută o relaţie serioasă. Nu cred că poţi fi cu adevărat dacă te schimbi doar pentru a te încadra într-o anumită categorie. Cât timp poţi purta o mască? În plus, nu vei fi niciodată complet sincer cu persoana de lângă tine. Poate că pur şi simplu nu am întâlnit eu persoana potrivită. Poate că e vorba despre genul de bărbat pe care îl caut, pentru că în mod clar am un tipare. Îmi plac tipii cu foarte multe tatuaje, cu un fizic frumos, care au grijă de propria persoană. Am nevoie de cineva care se poate conecta cu mine la un nivel mai prodund“, a spus modelul.

Femeia a decis să apeleze la ajutor specializat pentru a-și găsi perechea. Ghidată de un consilier, ea a pus în aplicare „tehnica privind întâlnirile prin rotație”, conform căreia trebuie să ieși cu mai mulți bărbați în același timp, pentru a experimenta.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More