Incident inexplicabil la Prislop. Ce s-a întâmplat cu o fetiţă când a intrat în mănăstire: „Aşa ceva am văzut în filmele horror”

Ultimul update: duminică 28 aprilie 2019 20:52 Data publicării: duminică 28 aprilie 2019 20:52
Autor , în Social

Mănăstirea Prislop este una dintre cele mai vizitate. Mii de oameni se duc la mormântul sfânt pentru a se ruga. În weekend, un incident total neaşteptat a surprins mulţimea. Un martor prezent la faţa locului, a povestit cele întâmplate.

„O fetiță de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetița a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetița era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii pur și simplu ochișorii fetiței s-au dat peste cap, nu mai putea să-și tină ochii jos, normal, numai întorși în sus, aproape de tot.

Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiței, s-a putut comunica cu ea, dar ochișorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae.

Purtătorul de cuvânt, Maior Anemona Doda al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” a explicat că incidentul nu a fost unul grav. „A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital”, a precizat acesta.

Posibilele cauze pentru nefericitul incident ar fi căldura sau înghesuiala.

Loading...
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii